آموزش آشپزی
-
آموزش آشپزی/ لپه دیر پز راچگونه بپزیم؟
لپه یکی از پر مصرف ترین حبوبات ها است، اگر شما هم در پخت لپه مشکل دارید و لپه هایتان گاهی سفت می شود باید ترفند هایی برای پخت لپه بدانید تا مشکلتان حل شود.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه پیتزا چهارفصل خوشمزه
پیتزا به عنوان پر تنوع ترین غذا در دنیا شناخته شده است. پیتزا چهار فصل یکی از محبوب ترین نوع پیتزا که افراد با هر سلیقه و ذائقه غذایی را راضی میکند.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه پیراشکی گوشت با سیب زمینی
پیراشکی گوشت غذایی ساده و درعین حال مناسب برای مهمانی است و با این دستور پخت میتوانید در کوتاه ترین زمان ممکن آن را تهیه کرده و از طعم عالی پیراشکی لذت ببرید.
-
آموزش آشپزی/ علت کف کردن روغن موقع سرخ کردن
حتما برای شما ما پیش آمده که برای طبخ غذاهای سرخ کردنی مثل انواع کوکو و کتلت با کف کردن روغن روبرو شده باشید. اگر میخواهید بدانید علت این کف کردن چیست و چگونه می توان از کف کردن آن جلوگیری کنید همراه ما باشید.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه شیرینی دلبرو؛ یک شیرینی خوشمزه برای تابستان
شیرینی دلبرو شیرینی خوشمزه و لطیف لاری است که برای عید نوروز تهیه می شود و شباهت زیادی به پیراشکی دارد.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه سوپ کاهو
یکی از سبزی هایی است که علاوه بر خواص درمانی، مصرف غذایی نیز دارد و در میان سبزی ها، تاریخی کهن دارد .
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه شربت آبغوره
شربت آبغوره مثل شربت آبلیمو، جزو شربتهای خانگی و نوشیدنیهای تابستانی برای رفع عطش است که میتوانید به راحتی آن را به روشهای مختلف در خانه و با مواد سادهای درست کنید.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه رولت مرغ، خوشمزه و مجلسی
رولت مرغ یکی از انواع غذاهای مدرن و امروزی است که علاوهبر طعم خوب و دلچسبش ظاهر بسیار زیبایی دارد و برای پذیرایی در مهانی و جشنها مناسب است.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه آش آبغوره غذای محلی همدانیها
آش آبغوره یکی از غذاهای محلی استان همدان است که دارای دستور تهیه بسیار آسانی می باشد.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه سوسیس بندری به روش ساندویچیها
“سوسیس بندری” اصالتا متعلق به جنوب کشور می باشد که مانند فلافل و سمبوسه به عنوان فست فود در باقی نقاط کشور نیز بسیار رواج دارند.
-
آموزش آشپزی/ چه غذاهایی میتوان با نخودفرنگی پخت؟
نخود فرنگی جزو حبوباتی است که مصرف آن به صورت پخته و خام بسیار مفید است از این رو غذاهای راحت و خوشمزه ای را میتوان با نخود سبز درست کرد.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه زینگر برگر با طعمی فوقالعاده
زینگر برگر از محبوب ترین برگرهای دنیا است که با داشتن فوت گوزه گری رسپی آن میتوانید بهترین مدل زینگر برگر را در خانه تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه آلبالو پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی با گوشت قلقلی
آلبالو پلو یکی از انواع غذاهای پلویی ایرانی است که به دلیل استفاده از آلبالو در آن به عنوان یک غذای فصلی شناخته می شود. اصالت این غذای خوشمزه متعلق به شهره شیراز می باشد البته امروزه در سراسر کشور فراگیر شده است.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه
کشک بادمجان از جمله غذایی های سنتی و خوشمزه می باشد که هم طرز تهیه راحت دارد و هم می توان آن را به زیباترین شکل ها تزئین نمود.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه مربای بهار نارنج
مربا بهار نارنج یکی از انواع مرباهای خوشمزه و بسیار خوش عطر ایرانی است که مانند انواع مرباها به عنوان صبحانه یا میان وعده مصرف می شود. مربای بهار نارنج را می توانید به همراه خامه صبحانه سرو کنید.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه پاستا تورتلینی خوشمزه و مخصوص ایتالیایی
پاستا تورتلینی، پاستا شکم پر ایتالیایی است که با مواد مختلف پر می شود ولی به صورت صنعتی، خمیر پاستا را با پنیر پر میکنند و بدون خشک کردن ،به شکل فریز شده بسته بندی مینمایند.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه کوکوی اسفناج
قیمت گوشت، مرغ، سبزیجات و در نهایت انواع غذا در رستورانها بالا رفته و لذت یک تفریح بدون دغدغه کمی از ما گرفته شده است.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه هلو کباب (کوفته کرمانشاهی)
هلو کباب ازقدیم الایام از کوفته های معروف و خوشمزه کرمانشاه بوده است.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه پلو اسفندی خوشمزه و مجلسی به روش شیرازی
پلو اسفندی شیرازی یکی از غذاهای خوشمزه و مقوی استان فارس است که از ترکیب برنج با حبوبات ، جو و گندم تهیه می شود ، برای کامل شدن و خوشمزه تر شدن آن میتوانید از گوشت گوسفندی هم در ترکیب غذا استفاده کنید.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه درست کردن شربت موهیتو در خانه
قیمت یک لیوان نوشیدنی موهیتو در کافه ها بین ۷۰ تا ۱۲۰ هزار تومان است. این شربت که خواستگاهی شرقی اما طرفدارانی بین المللی دارد با مواد در دسترس به سادگی در خانه آماده میشود.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه مقلوبه پلو با مرغ و بادمجان
مقلوبه مرغ، یکی از انواع غذاهای لبنانی می باشد که می توانید با مرغ و یا گوشت قرمز طبخ و آماده کنید.
-
آموزش آشپزی/ آشنایی با سبزی های مورد نیاز برای انواع دلمه
دلمه یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی می باشد که انواع مختلفی دارد اما مواد داخل آن ها یکسان است و از سبزی های معطر در مواد آن استفاده می شود.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه املتهای جدید و متنوع
شاید با شنیدن نام املت یاد تخم مرغ و گوجه فرنگی بیوفتید اما املت های خوشمزه دیگری برای تمام ذائقه ها وجود دارد که پیشنهاد میکنیم آن ها را امتحان کنید.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه سرکه خرما
سرکه انواع مختلفی دارد یکی از آنها سرکه خرما است که خواص فراوانی دارد و شما میتوانید به راحتی این سرکه را در منزل درست کنید.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه مِلا قورمه غذای سنتی مازندران
خورش ملا قورمه یکی از خورشهای اصیل و خوشمزه مازندرانی است که بدون گوشت و با سبزیجاتی مثل بادمجان، گوجه و پیاز تهیه میشود.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه مغذیترین سالاد تابستانی با سس گشنیز
سالاد سبزیجات تابستانی با سس کرمی گشنیز یکی از خوشمزهترین و جذابترین سالادهای تابستانی است که طرفداران زیادی در نواحی مدیترانهای دارد.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه پیتزا پپرونی خانگی خوشمزه
پیتزا پپرونی در بین انواع پیتزاها یکی از پرطرفدارترین ها است. این پیتزای خوشمزه و بینظیر را می توانید در خانه با روش اصلی تهیه کنید.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه مربای گوجه سبز خانگی
مربای گوجه سبز طعم ملس و خوشمزه ای دارد ، شما میتوانید مربای گوجه سبز با هسته درست کنید یا این که هسته اش را خارج کنید ولی به هر حال مربای گوجه سبز درسته ظاهر شیک و مجلسی تری دارد.
-
آموزش آشپزی / تهیه قهوه نیواورلئان سرد و گرم با دستورالعمل شگفتانگیز
قهوه نیواورلئان ترکیبی از پودر قهوه و پودر ریشه کاسنی است که باعث شده طعمش کمی شیرینی داشته باشد و بافتش غلیظ تر از قهوه های دیگر باشد.
-
آموزش آشپزی / چه ادویههایی میتوانند بوی زهم میگو را از بین ببرند؟
چه ادویههایی میتوانند بوی زهم میگو را از بین برده و آن را به غذایی دلپذیر تبدیل کنند؟