آموزش آشپزی/ لپه دیر پز راچگونه بپزیم؟

لپه یکی از پر مصرف ترین حبوبات ها است، اگر شما هم در پخت لپه مشکل دارید و لپه هایتان گاهی سفت می شود باید ترفند هایی برای پخت لپه بدانید تا مشکلتان حل شود.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، لپه یکی از پرمصرف ترین حبوبات در ایران است که در پخت بسیاری از غذاهای اصیل مانند خورش قیمه و... مورد استفاده قرار می گیرد. لپه از طریق دو نیم کردن نخود ریز تولید می شود و از نظر کیفیت تنوع زیادی دارد.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی/ طرز تهیه شیرینی دلبرو؛ یک شیرینی خوشمزه برای تابستان

اگر اهل آشپزی باشید، احتمالا با این مشکل مواجه شده اید که برخی لپه ها در غذا به خوبی پخته نمی شوند و اصطلاحا دیرپز هستند. به نظر شما لپه دیرپز راچگونه بپزیم؟

ترفندهای پختن لپه دیرپز

اگر لپه های شما دیرپز است، ترفندهای زیر را به کار ببرید:

لپه را جداگانه بپزید

همیشه لپه را جداگانه بپزید تا اگر لپه دیرپز بود،مواد غذایی دیگر شما هدر نرود. اگر لپه شما دیرتر از حد معمول پخته می شود، پیشنهاد می کنیم، لپه ها را نیم پز کرده یا کامل بپزید و در فریزر قرار دهید تا در زمان تهیه غذا به مشکل روبرو نشوید.

لپه را خیس کنید

بهتر است قبل از پخت لپه دیرپز، لپه ها را چندین ساعت در آب ولرم خیس کنید. خیس کردن لپه علاوه بر اینکه زمان پخت را کاهش می دهد سبب می شود نفخ لپه نیز گرفته شود. شما می توانید مقدار زیادی لپه خیس کنید و لپه های خیس شده را در فریزر قرار دهید و زمانی که نیاز داشتید، از آن استفاده کنید.

از زودپز کمک بگیرید

اگر لپه های شما دیرپز است و شما زمان کمی برای تهیه غذا دارید، بهتر است لپه ها را در زودپز بپزید اما مراقب باشید زمان کمی به این کار اختصاص دهید، یک ربع الی نیم ساعت برای پخت لپه کافی است زیرا زیاد ماندن لپه در زودپز سبب می شود لپه، وا برود و له شود.

نمک را ابتدای غذا نیافزایید

افزودن نمک به غذا در ابتدای پخت موجب دیر پختن گوشت و حبوبات می شود پس بهتر است نمک را آخر غذا به آن بیافزایید تا مواد غذایی راحت تر بپزند و ید آن در حداکثر مقدار حفظ شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1146511

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =