به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز، شیرینی دلبرو ، شیرینی سنتی شهر لار است که برای عید نوروز طبخ می شود. این شیرینی نرم و خوشمزه، شباهت زیادی به پیراشکی دارد، خمیرش فوری آماده شده و در روغن سرخ می شود و در انتها رویش را با پودر قند می پوشانند. اگر میخواهید روغن کمتری مصرف کنید بعد از سرخ کردن ، شیرینی ها را روی کاغذ حوله ای بگذارید تا همزمان با خنک شدن روغن اضافه شان گرفته شود.
مواد لازم شیرینی دلبرو :
آرد سفید ۵۰۰ گرم
روغن جامد یا قنادی ۲۰۰ گرم
آب ۲ لیوان
پودر هل ۱ قاشق چای خوری
پودر نارگیل نرم ۱۰۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
طرز تهیه شیرینی دلبرو: آرد الک شده را با روغن مخلوط کنید و سپس آب ولرم را کم کم اضافه نمایید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید .
بسته به کیفیت آرد ممکن است آب کمتر یا بیشتری نسبت به دستور نیاز داشته باشید.
انتهای پیام/
نظر شما