آموزش آشپزی/ طرز تهیه شیرینی دلبرو؛ یک شیرینی خوشمزه برای تابستان

شیرینی دلبرو شیرینی خوشمزه و لطیف لاری است که برای عید نوروز تهیه می شود و شباهت زیادی به پیراشکی دارد.

به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز، شیرینی دلبرو ، شیرینی سنتی شهر لار است که برای عید نوروز طبخ می شود. این شیرینی نرم و خوشمزه، شباهت زیادی به پیراشکی دارد، خمیرش فوری آماده شده و در روغن سرخ می شود و در انتها رویش را با پودر قند می پوشانند. اگر میخواهید روغن کمتری مصرف کنید بعد از سرخ کردن ، شیرینی ها را روی کاغذ حوله ای بگذارید تا همزمان با خنک شدن روغن اضافه شان گرفته شود.

مواد لازم شیرینی دلبرو :

آرد سفید        ۵۰۰ گرم
 روغن جامد یا قنادی     ۲۰۰ گرم
آب     ۲ لیوان
 پودر هل     ۱ قاشق چای خوری
پودر نارگیل نرم    ۱۰۰ گرم
پودر قند     ۱۰۰ گرم
 روغن برای سرخ کردن    به مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی دلبرو: آرد الک شده را با روغن مخلوط کنید و سپس آب ولرم را کم کم اضافه نمایید تا خمیر نرم و لطیفی  بدست آید .

بسته به کیفیت آرد ممکن است آب کمتر یا بیشتری نسبت به دستور نیاز داشته باشید. 

انتهای پیام/

کد خبر: 1146170

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =