آموزش آشپزی / طرز تهیه کوکوی رشته ای

در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کوکوی رشته ای آشناکنیم.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، در کوکوی رشته ای سیب زمینی با رنده مخصوص به شکل رشته ای رنده شده و با مخلوط شدن با مواد دیگر سرخ می شود.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه باقلوا استانبولی خانگی

مواد لازم:

سیب زمینی ، رشته ای رنده شده   

2.5 پیمانه

تره فرنگی یا پیازچه   

2 ساقه

آرد   

2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ ، زده شده  

2 عدد

نمک و فلفل   

به مقدار لازم

طرز تهیه:

سیب زمینی ها را شسته و پوست آنها را بگیرید. سپس به کمک رنده مخصوص به صورت رشته ای رنده کنید.تره فرنگی یا پیازچه را خرد کرده و همراه با آرد، تخم مرغ، نمک و فلفل به سیب زمینی ها اضافه کرده و مخلوط کنید. چند قاشق روغن در ماهیتابه نسبتا بزرگی ریخته و روی حرارت بگذارید، از مایه کوکو با فاصله درون روغن بریزید و هر دو سمت کوکو ها را سرخ کنید، سپس در ظرف دلخواه چیده و همراه با سبزی یا سالاد سرو کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1134121

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =