آموزش آشپزی/ طرز تهیه املت مرغ

املت مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده بین المللی است که با رسپی های متنوعی پخته می شود.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، برای تهیه املت مرغ خوشمزه ابتدا سینه مرغ را به صورت مکعبی ریز خرد می کنیم. در ادامه تکه های مرغ را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس نمک، پودر پیاز، پودر جعفری، فلفل قرمز، فلفل سیاه و پودر سیر را به آن اضافه می کنیم.

آموزش آشپزی/ نکات مهم در پخت یک کتلت خوشمزه

حالا تکه های مرغ را زیر و رو می کنیم تا با ادویه ها ترکیب شوند. در ادامه روی کاسه را می پوشانیم و به مدت ۱۵ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا مرغ مزه دار شود. در ادامه جعفری را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم.

پدر این مرحله اجازه می دهیم آب اضافی جعفری خارج شود، سپس آنرا روی تخته گوشت قرار می دهیم و به صورت ریز ساطوری می کنیم. در ادامه پس از گذشت ۱۵ دقیقه فیله مرغ مزه دار شده را از یخچال خارج می کنیم.


حالا یک تابه مناسب انتخاب می کنیم، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کره را به آن اضافه می کنیم. پس از اینکه کره ذوب شد، فیله های مرغ را به تابه اضافه می کنیم، سپس درون کره تفت می دهیم تا گوشت مرغ تغییر رنگ بدهد.

در این مرحله درب تابه را می بندیم و اجازه می دهیم مرغ با آب خودش به طور کامل بپزد و کمی سرخ شود. در همین حین یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم، سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم.

حالا تخم مرغ ها را با چنگال مخلوط می کنیم تا بافت آنها از لختگی خارج شود. در ادامه جعفری خرد شده، ماست، آرد، فلفل سیاه و نمک را به تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس با چنگال خوب هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شود.

در این مرحله مخلوط تخم مرغ را به صورت پخش درون تابه حاوی گوشت مرغ می ریزیم. در ادامه پوست گوجه را جدا می کنیم و به صورت حلقه ای برش می زنیم، سپس روی املت مرغ می چینیم و در آخر پنیر پیتزا را روی مواد می ریزیم.

مرحله هشتم
در نهایت مجددا درب تابه را می بندم و اجازه می دهیم علاوه بر اینکه تخم مرغ خودش را بگیرد، پنیر پیتزا نیز به طور کامل آب شود. در پایان املت مرغ را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس به همراه نان تازه سرو می کنیم. 

انتهای پیام/

کد خبر: 1169991

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =