آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه شربت زردآلوی خانگی آسان برای روزهای گرم تابستان

شربت زردآلو یکی از بهترین گزینه‌ها برای رفع عطش تابستان است.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ شربت زردآلو یکی از بهترین گزینه‌ها برای رفع عطش تابستان است و حالا که تابستان پر از میوه‌های خوشمزه و خوب است خوب است دست به کار شوید و با میوه‌های تابستانی شربت درست کنید. اکنون می‌خواهیم طرز تهیه شربت زردآلو را بررسی کنیم تا از خواص زردآلو نه تنها در تابستان که بعدها هم بهره‌مند شویم.

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه کیک لوتوس خانگی با طعم کارامل

مواد لازم برای تهیه شربت زردآلو
زردآلو ۱/۵ کیلو
شکر ۱/۵ پیمانه
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه شربت زردآلو خانگی آسان

۱. آماده کردن زردآلو و پوره کردن آن
اولین مرحله از طرز تهیه شربت زردآلو خانگی این است که زردآلوها را بشویید و بعد به دو نصف تقسیم کنید و هسته زردآلو را خارج کنید. حالا نوبت این است که زردآلوهای آماده را در مخلوط‌کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا میوه خوب له و پوره شود. فقط حواستان باشد که هسته زردآلو را بیرون نیندازید و از آن برای بهره‌مندی از خواص هسته زردآلو استفاده کنید.

۲. تهیه شربت زردآلو
حالا و در دومین مرحله از طرز تهیه شربت زردآلو نوبت تهیه آب زردآلو است. برای تهیه آب زردآلو باید پورده زردآلو را از صافی رد کنید و خوب فشار دهید تا آب زردآلو خارج شود. بعد آب حاصل را در قابلمه بریزید و بگذارید روی گاز و شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید و بگذارید خوب مواد بپزد و قل بزند و کف کند. کف حاصل را از روی قابلمه بردارید و دور بریزید.

تهیه شربت زردآلو از آب زردآلو و آبلیمو

حالا آبلیمو را اضافه کنید و باز هم بزنید. بعد از این که چند قل زد زعفران آب شده را بریزید و بگذارید کمی دیگر گاز روشن باشد تا شربت غلیظ شود.

آماده کردن شربت زردآلو خنک برای تابستان

شربت شما آماده است. می‌توانید آن را در شیشه بریزید و به مدت چندین ماه در یخچال نگهداری کنید و هر زمان خواستید مقداری از آن را با یخ و آب مخلوط کنید و شربت زردآلوی خوشمزه بخورید.

نکته: یادتان باشد استفاده از زعفران در این شربت اختیاری است و بیشتر برای تعدیل طبع زردآلو به آن اضافه می‌شود.

نکات تکمیلی برای تهیه شربت زردآلو

آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه شربت زردآلوی خانگی آسان برای روزهای گرم تابستان

تهیه شربت زردآلو درست مثل طرز تهیه مربای زردآلو کار بسیار ساده‌ای است که می‌تواند گزینه خوبی برای روزهای تابستان و رفع عطش و هم بهره‌مندی از خواص شربت زردآلو که شامل بازکنندگی عرق و برطرف‌کننده بوی دهان است می‌شود. اما خوب است برای تهیه آن نکاتی را هم مدنظر داشته باشید.

روش‌های مختلف تهیه شربت زردآلو
شربت زردآلو را هم می‌توانید با زردآلو تازه تهیه کنید هم با قیسی یا همان زردآلو خشک هم تهیه کنید. کافی است قیسی‌ها را برای ۱۲ ساعت خیس کنید تا خوب نرم شود و بعد تمام مراحل بالا را طی کنید. فقط حواستان باشد که احتمالا در این حالت شیرینی شربت بیشتر است پس اگر دوست دارید شیرینی کمتری داشته باشید بهتر است میزان شکر را کمتر در نظر بگیرید.

استفاده از زردآلو به روش‌های مختلف
یادتان باشد در فصل تابستان از میوه تازه زردآلو استفاده کامل را ببرید و با آن مربا، قیسی، ترشک و کمپوت تهیه کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1269094

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =