دخترانی که «نقش» آفرینند

رویداد دختران نقش آفرین به روایت مسئولان امور زنان و خانواده واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در استانهای مختلف برگزار شد

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، رویداد دختران نقش آفرین برای اولین بار به همت امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور برگزار شد تا در قالب آن دختران دانشجو مهارت های مختلف فردی و اجتماعی کسب کنند و به یک شبکه بزرگ دخترانه بپیوندند.در گفت و گو با مسئولان امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی در استان های سراسر کشور این رویداد را زیر ذره بین نگاه خود قرار داده ایم در این قسمت اول این گزارش، رویداد دختران نقش آفرین به روایت مسئولان امور زنان و خانواده استان های خراسان رضوی، گیلان، اصفهان،اردبیل، خوزستان، کرمان، همدان و سمنان مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته است که در ادامه می خوانید.

شبکه سازی دختران دانشجو

لیلا قائمی مسئول امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی واحد خراسان رضوی؛ شبکه سازی میان دختران دانشجو را مهم ترین دستاورد این رویداد عنوان می کند و می گوید: این شبکه سازی و هم افزایی برای ما عجیب بود و نتیجه این همدلی را دو روز بعد که میلاد امام رضا(ع) بود عملا دیدیم.

دختران دانشجو در خراسان رضوی دور هم جمع شدند و در فضایی صمیمی و دوستانه باهم آشنا شده و از تجربیات یکیدیگر بهره گرفتند .حتی این رویداد باعث آشنایی مسئولان واحدهای استانی شد ما در استان مان 17 واحد دانشگاهی داریم که رابطان آنها هم در رویداد حضور داشتند و باهم آشنا شدند و قطعا این ارتباطات تداوم یافته و به این شبکه سازی کمک می کند.

دخترانی که «نقش» آفرینند

استعدادهای پنهانی که آشکار شدند

سمیه عطایی مسئول امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با تاکید بر اینکه به طور عجیبی در این رویداد استعدادهایی کشف شدند که ما قبلا از وجود آنها آگاه نبودیم می گوید: از نظر من کشف این استعدادهای پنهان مهم ترین دستاورد برگزاری رویداد دختران نقش آفرین در گیلان بود. در طی برگزاری این دوره دختران دانشجوی ما کار جمعی را یاد گرفتند و در فضایی صمیمی در نقش یک دختر مسلمان ایرانی ظاهر شدند و استعدادهایشان را به نمایش گذاشتند حتی برخی از آنها به ما پیشنهاد می دادند که در روند برگزاری رویداد ما را یاری رسانند یعنی اینقدر به ما اعتماد کردند و فضای رویداد برایشان جذاب بود.

دخترانی که «نقش» آفرینند

یافتن ایده های نو و گسترش تعاملات اجتماعی در گعده های دانشجویی

منصوره پورمیری مسئول امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان هم اولین رویداد با دختران در استان اصفهان را بستری برای ارتباط با دختران دانشجو می داند و می گوید: در قالب این رویداد دختران دانشجو با در گام اول با مسئولان دانشگاهی استان آشنا شدند .

هم چنین دانشجویان دختر باهم ارتباط گرفتند و شرایط ادامه همکاری و تعامل را پیدا کردند. این شبکه ارتباطی منسجمی که در گام نخست شاهد آن بودیم در ادامه راه جدی تر خواهد شد و هم افزایی های بهتری را در اینده به وجود می آورد.

در گعده هایی که در این سه روز داشتیم ایده های جالبی به ذهن دانشجویان دختر می رسید و آن ها دیدند ظرفیت هایی در دانشگاه است که می شود از آنها به عنوان تسهیل گر فعالیت هایشان در حوزه بانوان استفاده کنند .الان که هنوز دو هفته از رویداد نگذشته شاهدیم که دخترها مدام ایده های نو می دهند که قبلا این ایده ها دیده نمی شد یا آن دختر دانشجو اعتماد به نفس بیان این ایده را نداشت. در تعاملات اجتماعی که معمولا در این اردوها وجود دارد افراد قدرت حل مسایل و مهارت پیدا می کنند و به نظر من این دورهمی دخترانه باعث رشد مهارت های فردی و اجتماعی دانشجویان دختر می شود.

دخترانی که «نقش» آفرینند

استقبال غیر قابل پیش بینی دانشجویان دختر

سیما خاوندی زاده اقدم، مسئول امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل به استقبال گسترده و غیر قابل پیش بینی دانشجویان دختر از برگزاری رویداد دختران نقش آفرین اشاره می کند و معتقد است: دانشجوها بیشتر با دروس تئوری سرو کار دارند و در این دوره آنها با آموزش های عملی روبرو شدند.

در استان اردبیل کارگاههای فن بیان و سخن وری، مهارت های زندگی و آموزش کمک های اولیه با استقبال بی نظیری روبرو شد و حتی بعد برگزاری این دوره ما شاهدیم دانشجویان دختر مدام به ما مراجعه می کنند و خواستار تدارم این دوره های آموزشی هستند. اینکه در این دوره ها تئوری و عمل باهم ترکیب می شوند و توانمندی های دختران دانشجو افزایش می یابد دستاورد خیلی بزرگ و گرانبهایی است.

دخترانی که «نقش» آفرینند

حس خوب دیده شدن و تصویری که شبکه های اجتماعی می دهند

نسرین کرمی‌کبیر، مسئول امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان حس خوب دیده شدن توانمندی ها و استعدادهای دختران را مهم ترین دستاورد برگزاری رویداد دختران نقش آفرین توصیف می کند و می افزاید: این رویداد فرصتی به دختران دانشجو داد تا توانمندی هایشان به درستی دیده شود و اعتماد به نفس لازم را پیدا کنند.متاسفانه امروزه شبکه های اجتماعی تصویری از دختران ما می دهد که واقعی نیست واقعیت دختران دانشجوی مسلمان ایرانی در چنین رویدادهایی رخ می نماید نه آنچه اغلب در رسانه های اجتماعی نمایش داده می شود. به نظرمن قضاوت مادرباره دختران باید متحول شود و ما با رویدادهایی مثل دختران نقش آفرین شرایطی را فراهم کنیم که حس دیده شدن و مفید بودن را در دختران ما زنده کند. در چند برگزاری این رویداد در همدان شاهد بودیم چه شور و شادی و شعفی در میان دختران دانشجوی ما در همدان حاکم بود.

دخترانی که «نقش» آفرینند

کارگاهها نقطه قوت رویداد بود

لیلا ابراهیمی قوام آبادی مسئول امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان نیز کارگاههای این رویداد را نقطه قوت بزرگ رویداد دختران نقش آفرین عنوان می کند و اظهار می دارد: ما بازتاب های خیلی مثبتی بعد این رویداد بخصوص بخاطر برگزاری کارگاهها دریافت کردیم کارگاههای مهارت های زندگی و هویت دخترانه بشدت مورد توجه قرار گرفته بود و حتی به ما مراجعه داشتند که این کارگاهها نگاه ما را نسبت به خودمان تغییر داده است.

خود مراقبتی پزشکی هم کارگاهی بود که خود من حضور داشتم و شاهد بودم چقدر دانشجویان با علاقه آن را دنبال می کردند.برخی دانشجوها می گفتندکاش ما زودتر در چنین دوره هایی حضور داشتیم و این مهارت ها را کسب می کردیم. فن بیان و سخن وری هم خیلی مورد توجه دانشجویان دختر ما قرار گرفت و می گفتند ما با این کارگاه حس اعتماد بنفس و خودباوری پیدا کردیم و عجیب بود که می گفتند کاش این کارگاهها ادامه پیدا کند چون ما باز هم به این مهارت ها نیاز داریم . حتی خانم هایی که متاهل بودند به ما مراجعه داشتند که برای مهارت های زندگی و تربیت فرزند کارگاه بگذارید رابطان خود ما که در دوره ها شرکت داشتند تحت تاثیر قرار گرفته بودند و برایشان مفید بود.

من امیدوارم دوره های بعدی این دوره و دوره های تکمیلی برای دخترانی که در دوره اول شرکت داشتند برگزار شود تا یک دختر جوان دانشجو با جایگاه و هویت خودش بیشتر آشنا شود و خود را برای نقش های بزرگتر در آینده آماده کند.

دخترانی که «نقش» آفرینند

استقبال پرشور از کارگاههای کاربردی

نسیم رودباری، مسئول امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان؛ در گفت‌وگو با خبرنگار ما؛ برگزاری کارگاههای کاربردی مثل کارگاههای کمک های اولیه و پرسش و پاسخ پزشکی را که در قالب رویداد دختران نقش آفرین در کرمان برگزار شد را مورد توجه قرار می دهد و می گوید: از این کارگاهها در استان ما استقبال بی نظیری صورت گرفت و وقتی فرم های نظر سنجی را بررسی کردیم اغلب دانشجویان این کارگاهها را عالی توصیف کرده بودند و در قسمتی که از آنها خواسته شده بود اگر نظر و پیشنهادی دارند مطرح کنند خیلی ها خواسته بودند که این کارگاهها تکرار شده و دوره های تکمیلی آن هم برگزار شود.

خیلی ها هم به خود ما حضوری مراجعه می کردند و خواستار برگزاری کارگاههایی مثل کمک های اولیه، مامایی، پزشکی زنان و... بودند و اذعان داشتند که این دوره ها بشدت برای آنها کاربردی بوده و در زندگی فردی هم به این مهارت ها نیاز دارند.

دخترانی که «نقش» آفرینند

دوره ای متفاوت در جوار امام مهربانی ها

طاهره حدادی مسئول امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان هم برقرار ارتباط و تعامل و شبکه سازی میان دختران دانشجو را از نتایج مهم برگزاری رویداد دختران نقش آفرین عنوان می کند و می گوید: دوره ما در استان سمنان به شکلی متفاوت برگزار شد و ما رویدادمان را با حضور 88 دانشجوی دختر از واحدهای مختلف استانی در مشهدالرضا و در جوار امام مهربانی ها برگزار کردیم که تجربه ای شیرین بود.
کارگاههای فن بیان و سخن وری و کمک های اولیه خیلی مورد استقبال دانشجویان بود و یقین دارم این دوره ها برای دختران ما در دانشگاه بشدت مفید و ضروری است.

دخترانی که «نقش» آفرینند

انتهای پیام/

کد خبر: 1269533

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =