کشف بیش از ۱۴ کیلوگرم محلول شیشه در قوطی‌ روغن زیتون

فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور از کشف بیش از ۱۴ کیلوگرم محلول شیشه، خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سرهنگ ابراهیم حاجی‌حسینلو، فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور اظهار کرد: مأموران پلیس فرودگاه کرمان حین چک و کنترل مرسولات اداره پست مرکزی کرمان، به ۳ قوطی روغن زیتون مشکوک می‌شوند.

بیشتر بخوانید:

مرگ تلخ کارگر معدن زغالسنگ در شهرستان زرند

وی ادامه داد: با توجه به ظن کارکنان پلیس فرودگاه در خصوص احتمال جاسازی مواد مخدر در این قوطی‌ها و با بهره‌گیری از دستگاه‌های کمک بازرسی و بررسی دقیق‌تر مرسوله روغن زیتون و در نهایت تصمیم به بازگشای مرسوله با حضور نماینده اداره پست گرفته شد.

این مقام انتظامی تصریح کرد: پس از باز نمودن این مرسوله مقدار ۱۴ کیلو ۷۰۰ گرم محلول شیشه جاسازی شده در قوطی‌های روغن زیتون، کشف و ضبط شد.

حاجی‌حسینلو ضمن تأکید بر لزوم استمرار برخورد قاطعانه با قاچاقچیان مواد مخدر و حفظ ثبات و امنیت در خطوط هوایی، خاطرنشان کرد: ارسال‌کننده مرسوله شناسایی و پرونده قضایی در این خصوص تشکیل و اقدامات قانونی لازم صورت گرفته است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1274113

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =