کشف بیش از ۲ میلیون نخ سیگار قاچاق در کرمانشاه

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه از کشف ۲ میلیون و ۲۲ هزار و ۶۰۰ نخ سیگار قاچاق به ارزش ۱۰ میلیارد ریال در شهر کرمانشاه خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از استان کرمانشاه؛ سردار "مهدی حاجیان" فرمانده انتظامی استان کرمانشاه ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: ماموران پلیس امنیت اقتصادی پس از اطلاع از خبری مبنی بر دپوی سیگار قاچاق در یکی از محلات شهر کرمانشاه، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: ماموران با انجام کارهای اطلاعاتی موفق به شناسایی محل دپوی دخانیات قاچاق شده و پس از هماهنگی با مقام قضائی، بازرسی‌های لازم را به عمل آوردند.

سردار حاجیان افزود: در بازرسی‌های صورت گرفته، ۲ میلیون و ۲۲ هزار و ۶۰۰ نخ سیگار قاچاق که طبق نظر کارشناسان ارزش آن به ۱۰ میلیارد ریال می‌رسید، کشف شد.

رئیس پلیس استان کرمانشاه در عین حال از دستگیری ۲ نفر در این راستا و تشکیل پرونده مقدماتی خبر داد و گفت: تحقیقات تکمیلی همچنان ادامه دارد.

وی در پایان مبارزه با پدیده قاچاق را از مهم‌ترین برنامه‌های پلیس کرمانشاه عنوان کرد و گفت: شهروندان در صورت اطلاع از هر نوع قاچاق کالا می‌توانند مراتب را با شماره ۳۰۱۱۰ در میان بگذارند.

خبرنگار: رضا اسدزاده

انتهای پیام/

کد مطلب: 1297892

برچسب‌ها

وب گردی

وب گردی

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =