اوسمار ۲ بازیکن خاطی پرسپولیس را بخشید

زمان بازگشت دو بازیکن مغضوب تیم پرسپولیس به تمرینات گروهی این تیم مشخص شده است.

به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز، در پی درگیری به وجود آمده میان سروش رفیعی و محمدامین کاظمیان در یکی از تمرینات اخیر پرسپولیس، اوسمار ویرا سرمربی این تیم برخوردی قاطع با این موضوع انجام داد.

ویرا بلافاصله پس از این اتفاق، اجازه حضور این دو بازیکن در تمرینات گروهی را صادر نکرد و رفیعی و کاظمیان طی روزهای اخیر به‌صورت اختصاصی و جدا از سایر نفرات تمرین کردند. این تصمیم در راستای حفظ نظم و جلوگیری از تکرار چنین حواشی‌ای در آستانه دیدارهای حساس اتخاذ شده است.

همچنین طبق تصمیم کادر فنی، این دو بازیکن در فهرست مسافران پرسپولیس برای دیدار مقابل ذوب‌آهن در اصفهان قرار نگرفتند تا تنبیه انضباطی آنها جنبه عملی نیز پیدا کند.

بااین‌حال از درون تیم خبر می‌رسد این محرومیت کوتاه‌مدت بوده و پیش‌بینی می‌شود پس از برگزاری بازی با ذوب‌آهن، این دو بازیکن با نظر کادر فنی بخشیده شده و به تمرینات گروهی سرخ‌پوشان بازگردند.

شنیده می‌شود که ویرا دو بازیکن خاطی پرسپولیس را بخشیده و این دو بازیکن از هفته آینده قادر خواهند بود در تمرینات گروهی شرکت کنند اما اینکه اوسمار آنها را در لیست بازی‌های بعد قرار بدهد یا نه چیزی است که فعلاً سرمربی برزیلی این تیم آن را می‌داند.

کد مطلب: 1298131

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =