اولتیماتوم ۵ روزه ترامپ بلوف ورشکستگان است/ پاسخ تهران فراتر از تصور خواهد بود

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در واکنش به تهدیدات اخیر ترامپ علیه زیرساخت‌های کشور اظهار داشت: دوران قمار با امنیت ایران به سر آمده است؛ هرگونه تعرض به زیرساخت‌ها، نه تنها به امنیت انرژی در منطقه پایان می‌دهد، بلکه پایگاه‌های آمریکا را به جهنمی نفوذناپذیر تبدیل خواهد کرد.

محمدرضا باهنر، دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین و نایب‌رئیس دوره‌های هفتم، هشتم ونهم مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایسکانیوز، با اشاره راهبردهای تبیین شده در آغاز سال ۱۴۰۵ و پیام رهبری اظهار داشت: باید با صراحت بگویم که دشمن در سال گذشته تمام بضاعت سخت‌افزاری و نرم‌افزاری خود را برای فروپاشی از درون به کار گرفت، اما پیام نوروزی رهبر معظم انقلاب نشان داد که نظام نه تنها از این تلاطم‌ها عبور کرده، بلکه به یک بلوغِ استراتژیک در مدیریت همزمان میدان و خیابان رسیده است.

باهنر با اشاره به تأکید رهبری بر جلوگیری از فتنه داخلی از طریق حضور آگاهانه مردم، تصریح کرد: در ادبیاتِ توسعه، بالاترین ثروت یک نظام، سرمایه اجتماعی است. دشمن به دنبال گسست عاطفی و ساختاری میان ملت و حاکمیت بود تا فضا را برای رخنه فراهم کند؛ اما تداوم حضور مردم در صحنه، عملاً پروژه‌ی فتنه پساجنگ را پیش از تولد خنثی کرد. این حضور، ضریب امنیت ملی ما را به نقطه‌ای رسانده که هیچ قدرتی جرئت محاسبه روی آشوب داخلی را ندارد.

راهبرد حضور بی‌واسطه در میان مردم؛ کلید تصمیم‌گیری صحیح

دبیرکل جامعه مهندسین دستور کار رهبر معظم انقلاب برای مسئولان در سال جدید را سیاستی هوشمندانه دانست و گفت: تأکید ویژه ایشان در پیام نوروزی بر حضور بی‌واسطه مسئولان در میان مردم و استخراج اطلاعات از کف جامعه، یک نقطه عطف مدیریتی است. این راهبرد یعنی اطلاعات نباید در پیچ و خم گزارش‌های اداری و فیلترهای دولتی دستکاری شود.

وی همچنین تأکیدکرد: مسئولان باید مستقیماً با واقعیت‌های زندگی مردم روبه‌رو شوند. این شناخت میدانی، اعتبار تصمیم‌گیری‌های کلان را بالا برده و تضمین می‌کند که برنامه جامع اداره کشور دقیقاً منطبق بر نیازهای واقعی و معیشتی جامعه اجرا شود.

تنگه هرمز و کنترل آن حق مشروع ایران

نایب‌رئیس سابق مجلس در ادامه با تأکید بر حساس بودن موضوع تنگه هرمز و تهدیدات اخیر دونالد ترامپ اظهار داشت: امروز دنیا باید پیام ایران را به درستی دریافت کند؛ امنیت بین‌المللی یک جاده دوطرفه است. بسته نگاه داشتن تنگه هرمز و اعمال حاکمیت مقتدرانه بر گلوگاه‌های انرژی، حق طبیعی ایران برای صیانت از زیرساخت‌های خود است. ما ثابت کردیم که دست برتر در منطقه با کسی است که قدرت تصمیم‌گیری در لحظه را دارد. این اقتدار دریایی، پشتوانه اصلی ما در هرگونه مذاکره یا تقابل آتی خواهد بود.

باهنر ضرب‌الاجل ۵ روزه ترامپ برای بازگشت به میز مذاکره تحت فشار نظامی، را یک عقب نشینی سیاسی توصیف کرد و گفت: آمریکا باید بداند که زبان تهدید و تعیین ضرب‌الاجل برای ملت ایران، تنها شکست دیپلماتیک آن‌ها را سنگین‌تر می‌کند. ترامپ هنوز در توهم دهه گذشته سیر می‌کند؛ اما ایران در اوج بازدارندگی است. اینکه دشمن گمان می‌کند با تهدید زیرساخت‌ها می‌تواند ما را به پای میز مذاکره بکشاند، یک خطای محاسباتی فاحش است.

وی افزود: زیرساخت‌های ما خط قرمز قطعی است و اگر اولین جرقه به سمت آن‌ها شلیک شود، پاسخی که دریافت خواهند کرد در هیچ فرمول نظامی نمی‌گنجد. مهلت ۵ روزه آنها برای ما فرصتی است تا سطح آمادگی تهاجمی خود را به رخ جهانیان بکشیم.

اقتصاد مقاومتی؛ پدافند معیشتی در برابر جنگ ترکیبی

باهنر با اشاره به پیوند مفاهیم شعار سال با برنامه‌ جامع اداره کشور تأکیدکرد: برخلاف تصور برخی که گمان می‌کنند در شرایط جنگی برنامه‌ریزی تعطیل می‌شود، رهبری بر وجود یک نقشه راه منسجم تأکید کردند. اقتصاد مقاومتی در سال ۱۴۰۵، صرفاً یک توصیه نیست، بلکه پدافند غیرعامل معیشتی ماست. وجود برنامه جامع برای اداره کشور یعنی مدیریت منابع به گونه‌ای که تحریم‌های خارجی نتواند سفره مردم را کوچک کند. مسئولان اجرایی باید بدانند که اکنون زمان انضباط مالی و حرکت دقیق با نقشه راهی است که رهبری ترسیم کرده‌اند.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در پایان با بیان اینکه ایران کشوری است که از آزمون جنگ‌های سخت سربلند بیرون آمده است خاطرنشان کرد: ایران حالا با تکیه بر وحدت ملی و تدابیر رهبری، آماده است تا فضای پس از جنگ را به دورانی برای شکوفایی خیره‌کننده تولید و بازسازی زیرساخت‌ها تبدیل کند.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1300359

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha