استقلال به‌خاطر پاسخ ندادن به دپارتمان مجوز باشگاهی جریمه شد

آرای باشگاه‌هایی که الزامات صدور مجوز باشگاهی را رعایت نکرده‌اند، توسط کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اعلام شد.

به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز، نظر به اهمیت استمرار فعالیت باشگاه‌ها برای کسب مجوز باشگاهی مربوطه، با پیشنهاد دپارتمان مجوز باشگاهی و تصویب هیأت بدوی مجوز، پرونده باشگاه‌هایی که در زمان مقرر به مکاتبات دپارتمان مجوز پاسخ نداده اند و یا نمایندگانشان در جلسات و نشست‌های مرتبط با مجوز شرکت نکرده اند به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ارجاع شد.

اختر: استقلال باید ساپینتو را جریمه می‌کرد!

بر همین اساس کمیته انضباطی هم در جلسه مورخ ۲۵/‏۱۲/‏۱۴۰۱‬ برای باشگاههای استقلال تهران، فجر شهید سپاسی، نفت مسجد سلیمان، پارس چنوبی، چوکای تالش، خلیج فارس ماهشهر، شهرداری همدان، شمس آذر قزوین، مس شهر بابک، خیبر خرم آباد، چادر ملو اردکان، هوادار لیام امیررضا، شهرداری آستارا، دریای کاسپین بابل، استقلال ملاثانی، آرمان گهر سیرجان، خوشه طلایی ساوه جرایم مالی در نظر گرفت.

آرای ابلاغ شده به باشگاه‌ها تا پنج روز قابل تجدید نظر در کمیته استیناف است.

این جرایم صرفا برای باشگاه‌هایی که پاسخ مناسب به مکاتبات مجوز باشگاهی نداده اند درنظر گرفته شده است. مطابق آئین نامه جرایم انضباطی برای عدم تأیید هریک از بندهای معیارهای مرتبط با مجوز باشگاهی نیز جرایم مختلفی درنظر گرفته شده است که پس از پایان چرخه سال جاری اعلام خواهد شد.

منبع: مهر

انتهای پیام/

کد خبر: 1175328

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =