آموزش شیرینی پزی/طرز تهیه کاپ کیک با مغز کرمفیل پف دار

امروز طرز تهیه کاپ کیک با مغز کرمفیل را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز،کاپ کیک ها جزء شیرینی های بسیار محبوب و خوشمزه هستند که طعم و مزه بسیار خوبی دارند و شما می توانید با میوه یا در طعم های شکلاتی و وانیلی این کیک های خوشمزه را تهیه کنید و این بار قرار است با کرمفیل این کاپ کیک خوشمزه را تهیه کنید. کرمفیل یک نوع کرم بسیار خوشمزه و راحت است که می توانید خودتان به آسانی در منزل تهیه کنید و یا می توانید به صورت آماده در لوازم قنادی های این کرمفیل را تهیه و برای انواع نان و شیرینی و کیک استفاده کنید.

آموزش شیرینی پزی /طرز تهیه چیز کیک کاراملی یخچالی ساده

مواد لازم برای کرمفیل
شیر    ۱ پیمانه
نشاسته ذرت    ۳ ق غذا خوری
شکر    ۴ ق غذا خوری
کره    ۲ ق غذا خوری
وانیل    ۱/۲ ق چای خوری
مواد لازم برای کاپ کیک
آرد    ۱ و ۲/۳ پیمانه
شکر    ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ    ۳ عدد
شیر    ۱/۲ پیمانه
روغن مایع    ۱/۲ پیمانه
واینل    ۱/۲ ق چای خوری
بیکینگ پودر    ۱ ق غذا خوری سر پر

طرز تهیه کاپ کیک با مغز کرمفیل

مرحله اول: تهیه کرمفیل
برای درست کردن کرمفیل اول شیر ،نشاسته ذرت،شکر و کره را روی حرارت ملایم گذاشته مدام هم زده که گلوله نشود و غلیظ شود (غلظت کرمفیل باید از فرنی بیشتر باشد) و بعد وانیل را اضافه کرده ،حرارت رو خاموش کرده مواد را توی ظرف دیگه ریخته سلفون کشیده تا رویه نبنده و خنک شود.

مرحله دوم:هم زدن مواد
در ادامه باید تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر با همزن برقی با دور تند بزنید تا کرمی رنگ و کشدار شود و بعد دور گیری کنید تا بوی زهم تخم مرغ نیز گرفته شود سپس شیر و روغن مایع را به ترتیب به مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد هم بزنید.

مرحله سوم: تهیه مایه کاپ کیک
در ادامه باید آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و سه بار الک کنید و طی سه مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مواد را مخلوط کنید. حالا مواد را داخل قالب پای یا کاپ کیک بریزید به طوری که ۲/۳ قالب با مواد پر شود می توانید از کسپول های کاغذی کف قالب استفاده کنید و از کپسول های مقوایی استفاده کنید که نیازی به قالب دیگر ندارد.

مرحله چهارم: تهیه کاپ کیک کرمفیلی
در ادامه باید کرمفیل تهیه شده را داخل قیف بریزید و روی کاپ کیک های به صورت دورانی یا شکل بریزید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۰ الی ۳۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ زمان دهید تا پخته شود  بعد از قالب خارج کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت کاپ کیک با کرمفیل

بعد از خارج کردن از فر می توانید روی کاپ کیک ها را با عسل رقیق شده رومال کنید تا براق شود.
همه مواد به دمای محیط رسیده باشد.
کرمفیل را اول آماده کنید و بعد مایه کاپ کیک را تا در این زمان خنک شود.
می توانید از پودر پسته برای تزیین استفاده کنید.

پارسی دی

انتهای پیام/

کد خبر: 1184011

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =