اصلی‌ترین منشاء ابتلا به کبد چرب چیست؟

حسین خدمت، فوق تخصص بیماری‌های گوارش و کبد و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله در خصوص «کبد چرب» به گفتگو پرداخت.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، حسین خدمت در پاسخ به این سوال که به چه دلیل بیماری‌های مربوط به کبد از اهمیت زیادی برخوردار هستند، گفت: کبد بزرگترین غده داخلی بدن و از ارگان‌های اساسی فرد محسوب می‌شود، بدون این عضو زندگی امکانپذیر نخواهد بود.

بیشتر بخوانید:

چرا کودکان به کبد چرب مبتلا می‌شوند؟

وی ادامه داد: با افزایش زندگی ماشینی و کاهش تحرک جسمی، کبد به زحمت می‌تواند وظایف خود را انجام دهد، به طوری که حتی اگر کبد تا میزان ۹۰ درصد آسیب دیده باشد، ممکن است هنوز علائمی از خود نشان ندهد. به همین دلیل کبد را به عنوان یکی از مظلومترین و بیصداترین ارگان‌های بدن می‌شناسیم.

وی گفت: منشا مشکل، چربی است، اما استعداد کبد برای آسیب دیدن، از چربی نیز مهمتر است. در بعضی از نژادها و جنس‌ها این استعداد متفاوت است. بیماری‌های فامیل با کبد چرب مانند دیابت، فشار خون، بیماری‌های قلبی، انواع چربی خون بالا و ...، در ایجاد کبد چرب نیز تاثیر گذارند.

وی همچنین افزود: سندروم متابولیک ترکیبی از فشار خون بالا، چاقی شکمی (چاقی سیبی)، چربی خون بالا، قند بالا و... است که همراه با دور کمر بالای ۱۰۲ سانتیمتر برای آقایان و بالای ۸۸ سانتیمتر برای بانوان است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1200487

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =