آموزش آشپزی/ طرز تهیه آش بادمجان

آش بادمجان یک غذای بسیار لذیذ و خوشمزه است که برای درست کردن آن حتما باید از گوشت استفاده شود.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز،  آش بادمجان یک غذای بسیار لذیذ و خوشمزه است که برای درست کردن آن حتما باید از گوشت استفاده شود.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی/ دو پیازه آلو شیرازی؛ غذایی بدون گوشت

آش بادمجان یک غذای بسیار لذیذ و خوشمزه است که برای درست کردن آن حتما باید از گوشت استفاده شود.

 آش بادمجان غذایی بسیار لذیذ است که شما با یک بار درست کردن عاشقش می‌شوید و جز غذاهای پرطرفدارتان می‌شود.

مواد لازم:

پیاز ۳ عدد

سیر ۴ حبه

نخود ۱۰۰ گرم

کشک ۲۰۰ گرم

بادمجان ۱ کیلوگرم

لوبیا قرمز ۱۰۰ گرم

بلغور گندم ۲۵۰ گرم

لوبیا سفید ۱۰۰ گرم

گوشت سردست ۴۰۰ گرم

نعناع خشک ۲ ق غذا خوری

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

طرز پخت:

نخود و لوبیا سفید و لوبیا قرمز را جدا جدا می‌پزیم و کنار می‌گذاریم.

پیاز داغ درست می‌کنیم و گوشت را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم.

۲ لیوان آب روی گوشت می‌ریزیم و حرارت را کم می‌کنیم تا خوب مغز پخت شود.

بلغور را نیز در قابلمه‌ای بزرگ می‌ریزیم و ۸ لیوان آب روی آن می‌ریزیم و صبر می‌کنیم تا با حرارت کم بپزد.

در تابه‌ای بزرگ روغن می‌ریزیم و حرارت را کم می‌کنیم تا داغ شود.

سپس بادمجان‌ها را در تابه می‌چینیم تا سرخ شوند.

به صورت مربع‌های کوچک برش می‌دهیم و کنار می‌گذاریم.

گوشت پخته شده را هم ریش ریش می‌کنیم.

بلغورهای پخته شده و حبوبات و گوشت و بادمجان‌ها را با هم مخلوط می‌کنیم.

حرارت را ملایم می‌کنیم تا آش خوب بپزد و اصطلاحا جا بیافتد.

زمانی که آش را هم زدیم و دیدیم کشدار شده است ابتدا ۱۰۰ گرم از کشک را اضافه می‌کنیم و با مواد مخلوط می‌کنیم تا بخورد کل محتوای آش برود.

آش که به طور کامل آماده شده آنرا در ظرف مورد نظر می‌کشیم و با پیاز داغ کنار گذاشته شده و نعنا داغ یا سیر داغ تزئین می‌کنیم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1202065

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =