پدافند غیرعامل به تقویت آرامش و انسجام جامعه کمک می‌کند

مدیرکل پدافند غیرعامل استان سیستان و بلوچستان، تأکید کرد: پدافند غیرعامل می‌تواند با تقویت تاب‌آوری اجتماعی و مصون‌سازی فرهنگی، نقشی مؤثر در ایجاد آرامش و انسجام درونی جامعه ایفا کند.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از سیستان و بلوچستان، میثم مرادیان، مدیرکل پدافند غیرعامل استان در حاشیه دیدار و گفت‌وگوی صمیمانه با محمدرضا نورا سرپرست دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، بر اهمیت گسترش فرهنگ پدافند مردم‌محور تأکید کرد.

مرادیان با اشاره به نقش پدافند غیرعامل در تقویت انسجام درونی کشور بیان کرد: امروز پدافند غیرعامل در شقوق مختلف خود می‌تواند نقش بسزایی در ایجاد پایداری ملی داشته باشد. از نتایج مهم اجرای این سیاست‌ها، آرامش جامعه و اطمینان خاطر مردم است.

وی با بیان اینکه مصون‌سازی اجتماعی و صیانت از مردم از اهداف اصلی پدافند غیرعامل در حوزه مردم‌محور است، گفت: حفاظت از زیرساخت‌ها با رویکرد ارتقای تاب‌آوری اجتماعی که به عنوان شعار سال پدافند غیرعامل انتخاب شده، بر همین نگاه تأکید دارد.

مدیرکل پدافند غیرعامل استان در ادامه با اشاره به تهدیدات فرهنگی دشمن تصریح کرد: یکی از محورهای مهم سرمایه‌گذاری دشمن، تضعیف و تحریف ارزش‌های انقلاب و اسلام است. دشمن می‌کوشد با بهره‌گیری از ابزارهای جنگ شناختی، به‌ویژه در میان جوانان، فرهنگ سطحی خود را جایگزین فرهنگ غنی ملی و دینی ما کند.

وی افزود: راهکار مقابله با این تهدید، واکسینه‌سازی ذهنی از طریق دانش، علوم تربیتی و تقویت گفتمان پرسشگر است. توسعه تفکر فلسفی در آموزش می‌تواند نقش پادتن آرامش‌بخش در برابر امواج جنگ شناختی را ایفا کند.

مرادیان خاطرنشان کرد: جامعه‌ای موفق است که بتواند نیروی انسانی خود را در تشخیص درست داده‌های فکری و انتخاب آگاهانه تقویت کند. افراد باید در مواجهه با اخبار، توانایی تشخیص خبر صحیح از خبر فریبنده را داشته باشند.

وی در پایان با توجه به فرارسیدن هفته پدافند غیرعامل اظهار داشت: هر ساله از پنجم تا یازدهم آبان‌ماه، برنامه‌های متنوعی با هدف فرهنگ‌سازی عمومی در سطح کشور برگزار می‌شود. در استان سیستان و بلوچستان نیز تلاش داریم با همکاری دانشگاه‌ها و نهادهای فرهنگی، آگاهی عمومی را در این زمینه افزایش دهیم.

خبرنگار: مبینا میر

انتهای پیام/

کد مطلب: 1285045

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =