مشارکت در انتخابات علاوه بر تعیین سرنوشت جامعه، دشمنان را مأیوس می‌کند

نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه مردم همچون گذشته حضور جدی در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا داشته باشند، گفت: حضور پرشور و دشمن‌شکن مردم در انتخابات علاوه بر تعیین سرنوشت جامعه، تیر خلاص به قلب دشمنانِ ملت ایران است.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمان؛ حجت الاسلام و المسلمین امان‌الله علیمرادی روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و با اشاره به جنگ ۱۲ روزه و دفاع تمام قد ملت از کشور، نظام اسلامی و آب و خاکشان افزود: حضور مردم بصیر و آگاه ما در صحنه‌هایی که نظام به آنها احتیاج دارد باعث خرسندی و افتخار است که مسئولان باید قدر این مردم را با تسهیل امور و بهبود شرایط اقتصادی و معیشتی بدانند.

وی ادامه داد: ملت بصیر ایران و مردم شهیدپرور کرمان، استان سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی بار دیگر با حضور در پای صندوق های رای و البته انتخاب نامزدهای اصلح، مشت محکمی به دهان یاوه گویان و دشنمنان داخلی و خارجی خواهند کوبید.

نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری به انتخابات شوراها، میان دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری اشاره و تصریح کرد: ملت شریف ایران می دانند به برکت انقلاب، نظام جمهوری اسلامی در این کشور برپا شد.

وی با بیان اینکه ۲ رکن اساسی جمهوری اسلامی عبارت از جمهور یعنی مردم و دیگری اسلام است که باید توجه داشت جمهوریت نیز حمکی از احکام اسلام است ادامه داد: امام راحل (ره) جمهوریت را از متن اسلام دریافت و عنوان حکومت را به ملت پیشنهاد داد لذا کسی تصور نکند جمهوریت از اسلام نیست و عاریه گرفته از مکاتب دیگر و غیر اسلامی است.

حجت الاسلام علیمرادی گفت: جمهوری اسلامی یعنی مردم سالاری دینی، یعنی اینکه مردم بر اساس دین اسلام، سالار سرنوشت خود هستند و یکی از جلوه های این مردم سالاری این است که مردم همه طبقات حاکمیت را به انتخاب خود برمی‌گزینند، حتی رهبر را نیز مردم با یک واسطه انتخاب می کند.

وی افزود: مردم شخص اول مقام اجرایی کشور و نمایندگان مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری را نیز انتخاب می کنند لذا انتخابات در کشور ما مظهر ظهور و نمود و اراده ملت است و ملت با انتخاب خود خدمتگزاران خود را انتخاب می کنند و هر چه انتخابات با دقت و حکیمانه‌تر باشد شرایط اداره جامعه بهتر خواهد شد.

نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری، تقوا و کارآمدی را مهمترین خصوصیات نامزدها و معیارهای انتخاب نمایندگان برشمرد و افزود: تقوا یعنی همه هم و غم منتخب این باشد که بر اساس قانون به مردم خدمت کند نه اینکه برای خود و گروه خاص خدمت کند و توانایی لازم علمی و اجرایی را نیز داشته باشد.

وی تاکید کرد: بی تردید انسان توانمند به لحاظ علمی و اجرایی با توسل به تقوا قدرت این را دارد مشکلات را به خوبی بشناسد، راه حل پیدا و اجرایی کند و عنصر تقوا نیز او را مدد می رساند که نلغزد و خطا نرود.

حجت السلام علیمرادی گفت: ملت شریف ایران همت خود را بر این بگذارند نامزدهایی را انتخاب کنند که دارای خصوصیت کارآمدی و تقوا باشند.

خبرنگار: زهرا اسکندری

انتهای پیام./

کد خبر: 1295275

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =