دشمنان متوجه قدرت نظامی ایران شدند

امام جمعه موقت یزد با اشاره به تجاوز اخیر آمریکا و اسرائیل علیه ایران گفت: پاسخ قاطع نیروهای مسلح کشور نشان داد دشمنان بار دیگر متوجه قدرت و توان دفاعی جمهوری اسلامی ایران شده‌اند

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از استان یزد؛ سید ناصر محمدی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر یزد اظهار کرد: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در ارتش و سپاه به‌خوبی پاسخ تجاوز نیروهای آمریکایی و اسرائیلی را با دفاع جانانه خود دادند.

وی افزود: استکبار با به شهادت رساندن رهبر معظم انقلاب و فرماندهان نظامی کشور بار دیگر دشمنی، جنایت و خباثت خود را به جهانیان نشان داد.

امام جمعه موقت یزد تصریح کرد: طی روزهای گذشتهش نیروهای مقتدر ما پاسخ دندان‌شکنی به دشمنان دادند و این قدرت، صلابت و آمادگی باید همچنان ادامه یابد.

محمدی بیان کرد: اینکه دشمنان در میانه مذاکرات بار دیگر به تجاوز نظامی علیه کشور ما متوسل شدند، نشان‌دهنده خوی استکباری و بدعهدی آنهاست.

وی همچنین با اشاره به حضور مردم در اجتماعات و مراسم‌های مختلف طی روزهای اخیر گفت: مردم با این حضور، وحدت و همبستگی خود را نشان دادند و لازم است این روند مهم در استان ادامه پیدا کند

امام جمعه موقت یزد بر لزوم هوشیاری در برابر دشمنان تأکید کرد و افزود: امروز همه باید با بصیرت و آگاهی در کنار مسئولان برای خنثی کردن توطئه‌های دشمنان تلاش کنند.

وی در پایان با اشاره به اهمیت فضای مجازی، از مردم خواست در برابر جنگ روانی، تبلیغات و شایعات دشمنان هوشیار باشند.

خبرنگار:محیا ذوالفقاری

انتهای پیام/

کد مطلب: 1298853

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha