دانشجویان در خط مقدم تبیین واقعیت‌ها قرار دارند

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با تأکید بر نقش آگاهی‌بخش دانشجویان، آن ها را به پیگیری دقیق اخبار و تبیین واقعیت‌ها در جامعه دعوت کرد.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از قزوین، حسینی‌مهر استاد و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در گفت‌وگو با ایسکانیوزو با اشاره به نقش دانشجویان در شرایط کنونی اظهار کرد: انتظار ما از دانشجویان عزیز این است که در تمامی زمینه‌ها به دنبال تبیین واقعیت‌ها باشند و با دقت، اخبار و اطلاعات را پیگیری کنند.

وی افزود: دانشجویان باید با رصد رسانه‌های معتبر و صحت‌سنجی اخبار، در مسیر آگاهی‌بخشی به جامعه تلاش کنند و نقش مؤثر خود را در ارتقای سطح بینش عمومی ایفا کنند.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ادامه داد: خوشبختانه دانشجویان ما همواره پیشگام بوده‌اند و امروز نیز شاهد هستیم که بسیاری از آن‌ها، به‌ویژه در حوزه‌های مرتبط با تعلیم و تربیت، با تعهد و مسئولیت‌پذیری در مسیر علم‌آموزی و آموزش گام برمی‌دارند.

وی خاطرنشان کرد: این اراده عمومی که در جامعه شکل گرفته، با وجود تفاوت دیدگاه‌ها، به نوعی همدلی و یکرنگی تبدیل شده که یک سرمایه فرهنگی ارزشمند محسوب می‌شود.

حسینی‌مهر تصریح کرد: دانشجویان باید به‌عنوان قشر پیشرو، در ترویج و گسترش این سرمایه فرهنگی در جامعه نقش‌آفرینی کنند و آن را در میان اقشار مختلف توسعه دهند.

خبرنگار: مهدیه بتویی

انتهای پیام./

کد مطلب: 1302247

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha