رگبار پراکنده و افزایش باد در انتظار تهران

اداره کل هواشناسی استان تهران از افزایش باد همچنین رگبار پراکنده و بارش تگرگ در استان خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا نیمه ابری در بعضی ساعت‌ها همراه با افزایش باد و ابر و رگبار پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

از امروز(۶ اردیبهشت) تا پنجشنبه(۱۰ اردیبهشت) در بعضی ساعت‌ها وزش باد نسبتا شدید و در مناطق جنوبی و غربی استان گاهی همراه با گردوخاک مورد انتظار است.

از عصر امروز تا چهارشنبه (۹ اردیبهشت) در بعضی ساعت‌ها به‌ویژه در ساعات بعدازظهر، افزایش ابرناکی، بارش باران گاهی رگبار و رعدوبرق و احتمال بارش تگرگ به‌ویژه در نیمه شمالی و غربی استان پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش اداره کل هواشناسی استان تهران آسمان تهران فردا (۷ اردیبهشت) صاف از بعدازظهر افزایش ابر و باد گاهی وزش باد شدید و احتمال رگبار و رعدوبرق با حداکثر و حداقل دمای ۲۶ و ۱۶ درجه سانتیگراد و پس فردا (۸ اردیبهشت) کمی ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش ابر گاهی وزش باد شدید و رگبار و رعدوبرق و احتمال گردوخاک با حداکثر و حداقل دمای ۲۴ و ۱۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1303812

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha