به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از هرمزگان، محمد آشوری تازیانی در آیین کلنگزنی دو مدرسه در شهرستان میناب که با حضور علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش برگزار شد، ضمن خیرمقدم به وزیر آموزش و پرورش و خیرین حاضر از جمله موسی گونش از کشور ترکیه، اظهار داشت: امروز میناب به کربلای ایران تبدیل شده است و قرار است در یک حرکت عظیم فرهنگی و تمدنی که در «کربلای میناب» شکل میگیرد، هم مدارسی ساخته شود که یادآور ایثار شهدا باشد و هم با شکلگیری یک کار نمادین در مدرسهای که جنایت عظیم رخ داده است، یادمان و موزهای احداث شود.
وی افزود: همچنین احداث یک مجتمع فرهنگی در گلزار شهدای میناب پیشبینی شده است تا مدارس جدید شجره طیبه، مدرسه سابق و گلزار شهدای میناب، پیوستگی کاملی در موضوع شهدای میناب پیدا کنند.
استاندار هرمزگان با اشاره به پیشنهاد استانداری هرمزگان و تدبیر وزیر آموزش و پرورش و برخی وزرا تصریح کرد: با این هماهنگیها، «ستاد ملی میناب» تشکیل خواهد شد و هدف این ستاد، ساماندهی حرکتهای سختافزاری و فرهنگی در این حوزه است و به تبع آن، ستاد استانی نیز شکل میگیرد.
خبرنگار: امیرحسین آشوری زاده
انتهای پیام/
نظر شما