ارزشیابی نوبت دوم مدارس خراسان شمالی ابلاغ شد/ امتحانات ابتدایی غیرحضوری و برخی آزمون‌های متوسطه حضوری برگزار می‌شود

اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان شمالی دستورالعمل جامع برگزاری ارزشیابی تحصیلی نوبت دوم مدارس استان را ابلاغ کرد.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از بجنورد؛ بر اساس این دستورالعمل، ارزشیابی دوره ابتدایی به صورت غیرحضوری انجام می‌شود و فرآیند نمره‌دهی مطابق آیین‌نامه ارزشیابی کیفی ـ توصیفی و بر مبنای عملکرد دانش‌آموزان در طول سال تحصیلی توسط معلمان و تحت نظارت مدیران مدارس خواهد بود.

در دوره اول متوسطه نیز آزمون پنج درس ریاضی، علوم، فارسی، مطالعات اجتماعی و عربی به صورت حضوری برگزار می‌شود و ارزشیابی سایر دروس بر اساس مستندات و عملکرد سالانه دانش‌آموزان انجام خواهد شد. همچنین امتحانات حضوری پایه نهم به صورت هماهنگ استانی برگزار می‌شود.

طبق این ابلاغیه، امتحانات پایه دهم متوسطه دوم به صورت حضوری برگزار خواهد شد اما درباره نحوه برگزاری امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم، تصمیم‌گیری نهایی بر عهده وزارت آموزش و پرورش اعلام شده و مقرر است اطلاع‌رسانی رسمی در این خصوص متعاقباً انجام شود.

در شاخه کار و دانش نیز امتحانات کتبی استاندارد مهارت و سایر دروس غیرمهارتی از ۹ خردادماه به صورت حضوری برگزار می‌شود و ارزشیابی دروس کارگاهی و عملی تا پایان شهریور ۱۴۰۵ ادامه خواهد داشت.

همچنین در شاخه فنی و حرفه‌ای، امتحانات شایستگی‌های غیرفنی و دروس عمومی از ۹ خردادماه حضوری برگزار می‌شود و ارزشیابی دروس مهارتی و شایستگی‌های فنی نیز تا پایان شهریور به صورت حضوری و با رعایت اصل پراکندگی دانش‌آموزان انجام خواهد شد.

در بخش دیگری از این دستورالعمل، بر رعایت پروتکل‌های اجرایی و مدیریتی تأکید شده است؛ به‌گونه‌ای که مدارس موظفند برنامه آزمون‌ها را با هدف جلوگیری از تجمع دانش‌آموزان تنظیم کنند و بیش از دو کلاس به صورت هم‌زمان در مدرسه حضور نداشته باشند.

همچنین مدارس دو نوبته موظف شده‌اند آزمون‌ها را به صورت مجزا برای هر نوبت برگزار کنند و از تجمیع پایه‌ها خودداری شود.

آموزش و پرورش خراسان شمالی همچنین تأکید کرده است با توجه به تداوم آموزش‌های مجازی و شرایط کنونی کشور، ارزشیابی‌ها باید متناسب با سطح آموزش‌های ارائه شده باشد و از هرگونه سخت‌گیری غیرمتعارف که موجب افزایش فشار روانی دانش‌آموزان شود، پرهیز گردد.

خبرنگار: سینا مشتاقی

انتهای پیام/

کد مطلب: 1306525

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha