آینده ایران در گرو تربیت نسلی خلاق و هویت‌مند است

معاون توسعه و مدیریت منابع کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: آینده فرهنگی و تربیتی ایران به پرورش نسلی خلاق، اندیشه‌ورز، دارای هویت و امیدوار به آینده وابسته است.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از بجنورد؛ محمدپور پیش از ظهر شنبه در آئین تودیع و معارفه مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان شمالی که در سالن جلسات این اداره‌کل برگزار شد، اظهار کرد: کانون پرورش فکری نقش مهمی در شکل‌دهی آینده تربیتی و فرهنگی نسل کودکان و نوجوانان دارد.

وی در ادامه افزود: هویت ملی و اقتدار ایران مرهون تلاش نسل‌های گذشته است و آینده کشور نیز به تربیت درست نسل جدید وابسته خواهد بود؛ از این رو نقش نهادهای تربیتی و فرهنگی بیش از گذشته پررنگ شده است.

معاون توسعه و مدیریت منابع کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: مأموریت کانون تنها اجرای برنامه‌های فرهنگی نیست، بلکه کمک به تربیت نسلی اندیشه‌ورز، خلاق، دارای هویت و امیدوار به آینده است.

وی با اشاره به سیاست‌های این نهاد فرهنگی تصریح کرد: اگر برای کودکان میدان خلاقیت، امید و هویت ایجاد نکنیم، دیگران ذهن آنان را با محتواهای ناسالم و غیرسازنده پر خواهند کرد.

محمدپور بیان کرد: فعالیت‌های فرهنگی باید مهارت گفت‌وگو، سواد رسانه‌ای و مسئولیت‌پذیری را در کودکان و نوجوانان تقویت کند تا نسل آینده توانایی مواجهه هوشمندانه با تحولات اجتماعی و رسانه‌ای را داشته باشد.

وی بیان کرد: عدالت در برخورداری از خدمات فرهنگی و در دسترس بودن این خدمات برای همه کودکان و نوجوانان، از مهم‌ترین سیاست‌های کانون پرورش فکری است و باید در تمامی استان‌ها مورد توجه قرار گیرد.

در این آیین فرهاد آقابیگی تکریم و مسلم ربانیان به عنوان مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان شمالی منصوب شد.

خبرنگار: مهدی عزتی یزدانی

انتهای پیام/

کد مطلب: 1309112

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha