وزیر دارایی رژیم اسرائیل: تفاهم آمریکا با ایران برای ما بد است

وزیر دارایی رژیم صهیونیستی امروز دوشنبه به شدت از تفاهم حاصل‌شده میان ایران و آمریکا انتقاد کرده است.

به گزارش گروه بین الملل ایسکانیوز، بزالل اسموتریچ، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی که کارزار رژیمش برای براندازی حکومت ایران به بن‌بست خورده امروز دوشنبه تفاهم میان آمریکا و ایران را یک تفاهم «بد برای اسرائیل» توصیف کرده است.

او در حساب کاربری خود در شبکه ایکس نوشته است: «توافق با ایران برای اسرائیل و برای کل جهان آزاد بد است. تمام!»

اسموتریچ در ادامه پیامش نوشته که اسرائیل بایستی به کارزار خودش در ایران ادامه دهد تا حکومت ایران را سرنگون کند.

بعد از اعلام نهایی شدن تفاهم میان ایران و آمریکا برای پایان جنگ در همه جبهه‌ها از جمله لبنان، محافل سیاسی و امنیتی در تل‌آویو این توافق را یک شوک استراتژیک برای اسرائیل دانستند.

به‌گزارش الجزیره، روزنامه‌ها، وب‌سایت‌ها و شبکه‌های تلویزیونی برجسته رژیم صهیونیستی، ابعاد این توافق را تحلیل کردند و شکاف عمیق میان توهمات اسرائیل و واقعیت‌های سیاسی و میدانی تحمیل‌شده به این رژیم را آشکار ساختند.

در این زمینه باراک راوید، خبرنگار و کارشناس نظامی صهیونیست در گفتگو با شبکه 12 تلویزیون این رژیم، جزئیات پشت‌صحنه تماسی تلفنی را که در آن دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، توافق با ایران را به بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اشغالگر تحمیل کرد، مورد بحث قرار داد.

این خبرنگار صهیونیست به‌نقل از یک مقام عالی‌رتبه آمریکایی گفت: «رئیس جمهور ترامپ به نتانیاهو گفت؛ "این توافق است و توافقی عالی است و زمان پایان دادن به این جنگ فرا رسیده است"».

وی افزود: این مقام آمریکایی که نامش فاش نشده است با مستندسازی بیشتر نشانه‌های ناتوانی اسرائیل افزود: «بی‌بی در این تماس چیز زیادی نگفت؛ شاید او می‌دانست که توافقی حاصل خواهد شد و او قدرتی برای متوقف کردن آن ندارد».

کد مطلب: 1309357

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha