بازگشت دوباره اختلال به خدمات بانک‌های ملی و صادرات

بار دیگر خدمات بانک‌های ملی و صادرات تحت تاثیر اختلال‌های فنی قرار گرفت؛ اختلالی که به گفته شرکت خدمات انفورماتیک، در ادامه آثار حمله سایبری اخیر و در جریان فرآیند بازگردانی و پایدارسازی سامانه‌ها رخ داده است.

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ در حالی که آخر هفته گذشته اعلام شد تمامی اختلال‌های پیش آمده در بانک‌های کشور (تجارت، ملی و صادرات) برطرف شده، از صبح امروز (شنبه - ۶ تیر ۱۴۰۵) اختلال‌هایی در برخی بانک‌های کشور مشاهده شد که به همین دلیل، شرکت خدمات انفورماتیک راجع به این اختلال‌ها بیانیه جدیدی صادر کرد.

طبق بیانیه جدید شرکت خدمات انفورماتیک، اختلال موجود در بانک‌های ملی و صادرات ( خدمات کارت بانکی) به دلیل فرایند بازگردانی و پایدارسازی سامانه‌های بانک‌های ملی و صادرات پس از حمله سایبری است که باعث شده، بخشی از خدمات این دو بانک بار دیگر با اختلال روبه‌رو شود.

در متن بیانیه شرکت خدمات انفورماتیک آمده است:

«بررسی‌های فنی نشان می‌دهد این اختلال در امتداد آثار حمله سایبری پیشین بر زیرساخت‌های فنی و سامانه‌های متمرکز بانکی پدید آمده است. از همان لحظه نخست، تیم‌های فنی و امنیتی شرکت خدمات انفورماتیک با همه ظرفیت در حال شناسایی منشأ اختلال، ایمن‌سازی سامانه‌ها و بازگردانی پایدار خدمات هستند.

شرکت خدمات انفورماتیک ضمن پوزش از مشتریان گرامی بانک‌های ملی و صادرات، تاکید می‌کند که صیانت از اطلاعات و دارایی‌های مردم در اولویت کامل قرار دارد و بر پایه بررسی‌های انجام‌شده، هیچ‌گونه دسترسی غیرمجاز به داده‌های مشتریان گزارش نشده است.

از هم‌وطنان درخواست می‌شود ضمن حفظ آرامش و شکیبایی، اخبار و اطلاعیه‌های تکمیلی را تنها از طریق پایگاه‌های رسمی بانک‌ها و شرکت خدمات انفورماتیک دنبال کنند.

تلاش فنی برای بازگرداندن خدمات، تا رسیدن به پایداری کامل و اطمینان از عملکرد ایمن سامانه‌ها، بی‌وقفه ادامه دارد و اطلاعات تکمیلی در نخستین فرصت منتشر خواهد شد.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1310548

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha