استاندار تهران: ۲۳ هزار تن بمب به پایتخت اصابت کرد

استاندار تهران از ثبت هزار و ۳۰۰ اصابت و تخلیه ۲۳ هزار تن بمب در پایتخت خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ استاندار تهران در آیین تجلیل از رشادت های امدادگران هلال احمر با تجلیل از رشادت‌های امدادگران جمعیت هلال‌احمر اعلام کرد: دشمن هزار و ۳۰۰ اصابت به تهران انجام داد که طی آن ۲۳ هزار تن بمب در مناطق مختلف پایتخت تخلیه شد.

محمدصادق معتمدیان، استاندار تهران با اشاره به عملکرد موفق جمعیت هلال‌احمر در بحران‌هایی نظیر سیل، زلزله و جنگ‌های اخیر اظهار داشت: بیش از ۴۵ درصد حملات دشمن به مقصد تهران انجام شد و در مجموع هزار و ۳۰۰ اصابت رخ داد که طی آن ۲۳ هزار تن بمب در نقاط گوناگون تهران تخلیه شد؛ همچنین یک‌سوم کل شهدا و مصدومان جنگ نیز متعلق به تهران بوده است.

وی در ادامه تأکید کرد: در کلان‌شهر ۱۴ میلیون نفری تهران، نیروهای امدادی تنها حدود ۱۴ دقیقه پس از هر اصابت در صحنه حاضر می‌شدند و هلال‌احمر توانست در نجات جان افراد گرفتار زیر آوار، رکوردهای جهانی را جابه‌جا کند.

معتمدیان افزود: در شرایطی به‌شدت پرمخاطره که هر لحظه بیم بمباران دوباره وجود داشت، امدادگران با سرعت و تمام توان در حال خدمت‌رسانی بودند. تنوع، سرعت و کیفیت خدمات امروز هلال‌احمر، ثمره برنامه‌ریزی‌های دقیق، برگزاری مانورها و تلاش‌های مستمری است که طی سالیان گذشته شکل گرفته است.

استاندار تهران همچنین به رشد چشمگیر شمار نیروهای داوطلب هلال‌احمر اشاره کرد و گفت: یک‌سوم کل داوطلبان جهان در ایران حضور دارند و هلال‌احمر پس از بسیج، دومین شبکه بزرگ مردمی کشور به شمار می‌رود که در سخت‌ترین شرایط پای کار است. علاوه بر این، در این دوره با وجود تنگناهای مالی، تجهیزات امدادی شایان‌توجهی به ناوگان هلال‌احمر افزوده شده است.

وی به بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و تجهیزات هوشمند از جمله ربات‌های امدادگر پرداخت و تصریح کرد: بهره‌مندی از این فناوری‌ها ما را در زمره مجهزترین و پیشرفته‌ترین جمعیت‌های امدادی منطقه قرار داده و جایگاهی شاخص در عرصه بین‌المللی برای ما رقم زده است.

معتمدیان یادآور شد: کسب نشان‌ها و جوایز بین‌المللی گواهی روشن بر توفیقات جهانی جمعیت هلال‌احمر ایران است و از تمامی این تلاش‌ها و مجاهدت‌ها قدردانی می‌کنم.

استاندار تهران در پایان سخنان خود، از عنایت ویژه و حمایت‌های چشمگیر و ارزشمند حضرت آیت‌الله‌العظمی سیستانی صمیمانه تقدیر و تشکر به عمل آورد.

در ادامه کولیوند رئیس سازمان جمعیت هلال‌احمر پیام عارف معاون اول رئیس جمهور را قرائت کرد.

پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر، در سخنانی با اشاره به سرمایه‌های راهبردی این جمعیت، حمایت‌های نهادهای بالادستی و مدیران اجرایی را از عوامل کلیدی موفقیت‌های اخیر این نهاد دانست.

وی با زنده نگه داشتن یاد و خاطره رئیس‌جمهور شهید، به نگاه ویژه و حمایت‌های ایشان از جمعیت هلال احمر اشاره کرد و گفت: نگاه رهبر شهید به هلال احمر، همواره مشوق و دلگرم‌کننده بود. در آخرین دیداری که داشتیم، ایشان با ابراز خرسندی از فعالیت‌های انجام شده، این دستاوردها را سرمایه‌ای بزرگ دانستند که حاصل تلاش تک‌تک امدادگران است.

کولیوند در ادامه با تمجید از نگاه مثبت دولت چهاردهم و رئیس‌جمهور محترم به جمعیت هلال احمر، این سطح از تعامل و حضور میدانی در هلال احمر را در طول تاریخ این نهاد بی‌سابقه توصیف کرد و افزود: تأکیدات مقام معظم رهبری بر آموزش امداد و نجات در میدان، انگیزه‌ای دوچندان برای ما ایجاد کرده تا این نهضت ملی را با قدرت بیشتری پیش ببریم.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1321423

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha