آموزش شیرینی پزی
-
آموزش شیرینی پزی/ نکات مهم درباره پخت کیک با پودر کاکائو
پودر کاکائو یکی از اجزای جدانشدنی در آشپزخانه شیرینی دوستان است. پودر کاکائو ماده ای ساده به نظر می رسد اما نکات کلیدی درمورد آن وجود دارد که بهتر است بدانید.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه مافین هویج
مافین هویج یک کیک خانگی خوشمزه است که خمیرش غلیظ تر از کیک است و در قالب های مخصوص مافین که اندازه های کوچکی دارد تهیه می شود.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه حلوای سوهانی
حلوا سوهانی یکی از انواع حلواها می باشد که فوق العاده خوشمزه است و بافتی بسیار نرم و لطیف دارد. شما می توانید برای یک میان وعده خوشمزه یا مراسمات مذهبی خود و یا ایام ماه مبارک رمضان آن را تهیه کنید.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه کاکا کدو حلوایی
شیرینی کاکا کدو حلوائی یک شیرینی مخصوص گیلان است یک دسر بسیار خوشمزه و مورد علاقه شماست. کاکا کدو بسیار آسان و سریع تهیه میشود مانند کوکو آن را سرخ کنید.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه بستنی وانیلی خانگی
خلاف تصور همه ، درست کردن بستنی کار چندان سختی نیست و می توان آن را بدون هیچ دستگاه خاصی در منزل تهیه کرد.
-
آموزش شیرینی پزی/ معرفی چند دسر خوشمزه برای مهمانی
یکی از پر طرفدار ترین مخلفات میز های غذا دسر ها هستند که در شکل ها و طعم های مختلف سرو می شوند. امکان ندارد کسی به رستوران یا میهمانی برود و این دسرهای خوش طعم را امتحان نکند.
-
آموزش شیرینی پزی/ راز و رمز کدبانوها برای خوشمزه شدن حلوا
حلوا از محبوب ترین شیرینی ماه رمضان و پای ثابت نذریهاست. از قدیم الایام تا کنون از حلوا نه تنها برای مراسم ختم و عزاداریهای ملی و مذهبی استفاده می شد بلکه در بسیاری از مناطق ایران برای مراسم شادی و عروسی نیز حلوا تهیه می کنند.
-
آموزش شیرینی پزی /طرز تهیه شیرینی سوئدی
شیرینی سوئدی یک شیرینی خانگی بسیار ساده است که خیلی سریع می توانید آن را تهیه کنید و برای عید نوروز یا دورهمی های عصرانه با این شیرینی خوشمزه از مهمانانتان پذیرایی کنید.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه باقلوا استانبولی خانگی
باقلوا استانبولی یکی شیرینی های سنتی خوشمزه و پرطرفدار ترکیه ایست.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه مربای زالزالک خوشمزه و خوشرنگ
تهیه مربا زالزارک بسیار ساده و راحت است فقط نیاز به کمی صبر و زمان دارد. این مربا خوشرنگ بعد از سرد شدن حالت ژله ای پیدا میکند بنابراین یک گزینه مناسب برای تزئین انواع شیرینی ، کیک و دسر است.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه نان پرتزل به روش سنتی آلمانی
نان پرتزل اغلب با چاشنی های مختلف مثل شکر ، نمک ، دانه ها یا مغزهای خوراکی تهیه می شود. نان پرتزل پوسته ای قهوه ای رنگ و نسبتا سخت دارد ولی داخلش کاملا نرم است.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه کیک لوتوس با طعم متفاوت و دلپذیر
یکی از انواع چیز کیک ها لوتوس می باشد که با دستور تهیه آسانی که دارد در بین علاقمندان به پخت کیک از محبوبیت به خصوصی برخوردار است.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه مربای چوک بری خانگی خوشمزه
چوک بری ، نوعی توت سیاه است که شکل و مزه متنوعی دارد که از نظر خواص هم متفاوت هستند. چوک بری رسیده را در اواسط پاییز برداشت میکنند. میوه های آن گرد و بنفش تیره است و در انواع مربا و مارمالاد و دسر از آن استفاده می شود.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه کیک سنتی مجارستان
کیک دوبوس یا دوبوس تورته کیک شکلاتی و کاراملی سنتی مجارستان است ، بین لایه های این کیک اسفنجی با شکلات پر می شود و برای تزئین روی آن از کارامل استفاده می کنند.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه کیک جنگل سیاه
کیک جنگل سیاه یا بلک فارست یک کیک آلمانی با ظاهر و طرز تهیه متفاوت و خوشمزه است که حتما یک بار باید تست کنید.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه شیر پسته با طعمی باور نکردنی
شیر پسته یکی از نوشیدنی های خنک و دلچسب برای روزهای تابستان است که به عنوان یک میان وعده خوشمزه محسوب می شود و نحوه تهیه آن بسیار ساده و راحت است.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه اسموتی توت فرنگی
با توت فرنگی میتوانید یک اسموتی مقوی و خوش مزه برای اعضای خانوادهتان تهیه کنید.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه ژله بستنی
ژله بستنی نوع دیگری از ژله است که طرز تهیه آن بسیار راحت می باشد و ترفند خاصی هم ندارد. اما آنچه که آن را متفاوت می کند طعم و بافت آن است که باعث می شود علاقه مندان زیادی داشته باشد.
-
آموزش شیرینی پزی/ نحوه درست کردن کلوچه خرما و گردو
در این مطلب قصد داریم تا شما را با نحوه درست کردن کلوچه خرما و گردو آشنا کنیم.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه نان پیده ترکی
نان پیده یکی از انواع نان های مخصوص ترکیه است که شباهت زیادی به نان بربری داشته و برای صبحانه یا عصرانه مناسب می باشد. ترکیه ای ها اغلب این نان را برای افطار مناسب میدانند و معمولا این نان را در ایام ماه مبارک رمضان تهیه می کنند.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه کیک هویج و نارگیل
در ادامه این مطلب قصد داریم تا شما را با دستورالعمل تهیه کیک هویج و نارگیل آشنا کنیم.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه شیرینی نخودچی
شیرینی نخودچی در بین خانواده های ایرانی طرفداران زیادی دارد و از این شیرینی خوشمزه و سنتی ایرانی در عید نوروز برای پذیرایی استفاده می کنند.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه آغوزکنا شیرینی سنتی مازندران
شیرینی آغوزکنا یا کجی ، شیرینی سنتی مازندرانی است که با ترکیب آرد برنج و آرد گندم تهیه می شوند ، آغوز کنا در لهجه مازندرانی به معنی " گردو مانند " است.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه سوهان یزدی
سوهان یزدی یا سوهان آردی بر خلاف سوهان قم بافتی ترد و نرم دارد و خیلی سریع در دهان باز می شود. این سوهان یزدی خوشمزه را میتوانید به سادگی در خانه تهیه کنید.
-
طرز تهیه نان خامهای به سبک قنادهای حرفه ای
نان خامه ای از جمله شیرینی های همیشگی قنادی ها می باشد که انصافا طعم بی نظیری هم دارد، حالا درست کردن این نان خامه ای در خانه می تواند یک امتیاز مثبت باشد برای کسانی که می خواهند با مقیاس های خودشان این شیرینی را تهیه نمایند.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه کاچی مقوی
کاچی و حلوا از غذاهای مناسب افراد میان سال و سالمند در فصل سرما است. البته حواس تان باشد که اگر سالمندان خانوادهتان مبتلا به دیابت هستند این غذا را با شکر کمتر و با تمهیدات دارویی لازم برای شان سرو کنید.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه حلوای اوماج آذربایجان
حلوا اوماج، حلوای سنتی ترکی است که بیشتر در اردبیل و ارومیه ، زنجان و گرگان با روشی متفاوت برای عمل آوردن آرد و درست کردن اوماج تهیه می شود.
-
آموزش شیرینی پزی/ دلیل و علت انواع مشکلات در پخت شیرینی کوکی
کوکی ها جزء شیرینی های محبوبی می باشند که امروزه پای ثابت بسیاری از مهمانی ها و دورهمی ها و جشن تولدها هستند.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه گز لقمهای
تاریخچه گز به زمان قاجاریه بر می گردد و البته به این صورت کنونی نبوده بلکه به صورت رنگ کاراملی و بدون سفیده تخم مرغ بوده و به عنوان شیرینی سنتی و در اعیاد خاص مورد استفاده قرار می گرفت.
-
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه شیرینی زنجبیلی
شیرینی چُوَلو لاری یکی از شیرینی های سنتی استان فارس است که طعم دهنده اصلی آن پودر زنجبیل است به همین دلیل به نام شیرینی زنجبیلی هم شناخته می شود.