آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه کیک شربتی یا کیک باقلوا

کیک شربتی همان کیک باقلوا معروف است که تا در دهان میگذارید آب میشود. کیک شربتی به دو شکل ساده و مغزدار تهیه میشود و مناسب مجالس و دورهمی ها به خصوص عید نوروز است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، کیک شربتی بیشتر به نام  کیک شربتی شیرازی و کیک شربتی قزوینی مشهور است. نام دیگر کیک شربتی همان کیک باقلوا معروف است که بافتی منسجم تر نسبت به کیک های معمولی دارد و رویش شربت میدهند و همین شربت این کیک را خواستنی تر و خوشمزه تر میکند. اگر قصد پذیرایی از مهمان با شیرینی خانگی دارید توصیه میکنم حتما کیک شربتی باقلوا را تهیه کنید و یک پذیرایی شیک و مجلسی و همه پسند داشته باشید.

 مواد لازم برای مایه کیک شربتی

آرد سفید      ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
شکر      ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
ماست شیرین      ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
روغن      ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
 تخم مرغ     ۴ عدد
هل      ¼ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر      ۲ قاشق چایخوری
 پودر پسته و نارگیل برای تزیین کیک      به مقدار دلخواه

 مواد لازم برای شربت کیک  

آب      ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
شکر      ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
گلاب       ¼ لیوان فرانسوی دسته‌دار
زعفران پودر شده       ۱ قاشق چایخوری
هل       ¼ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک شربتی باقلوا

این کیک شربتی با ماست تهیه میشود. تهیه کیک شربتی با ماست باعث میشود که خمیر کیک غلظت بیشتری داشته باشد و نتیجه نهایی کیک منسجم تری خواهد شد.

بهتر است برای پخت کیک شربتی باقلوا از سینی فر که مستطیلی است استفاده کنید که در انتها مشکلی برای برش زدن کیک نداشته باشید.

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

آرد و بکینگ پودر را مخلوط نموده 3 بار الک کنید و کناری بگذارید.

روغن و شکر را با هم زن مخلوط نمایید.

حین هم زدن تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هر بار 2 – 3  دقیقه به هم زدن ادامه دهید و صبر کنید مخلوط یکدست شود. ترکیب نهایی باید کشدار و حجیم شده باشد.

پودر هل و سپس ماست را حین هم زدن به تخم مرغ ها اضافه کنید.

دور هم زن را کم کرده و آرد را در دو مرحله به مواد اضافه کرده و فقط در حدی که خمیر یکدست شود هم بزنید.

خمیر کیک را داخل سینی ریخته و به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا بپزد. بعد از این مدت با یک خلال دندان وسط کیک بزنید و اگر خمیری به آن نچسبیده بود یعنی کیک شما آماده شده است. در غیر اینصورت 5 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.

شعله گریل فر را روشن کنید تا رنگ روی کیک شربتی طلایی شود.

برای تهیه شربت کیک نیازی نیست که شربتتان خیلی غلیظ شود.

آب ، شکر و زعفران را مخلوط نموده حدود 10 دقیقه روی شعله متوسط گاز بگذارید تا به جوش بیاید.

پودر هل را به شربت اضافه کنید و هنگامی که غلیظ شد گلاب را هم به آن بیفزایید.

کیک و شربت را کناری بگذارید تا کاملا سرد شوند.

کیک سرد شده را به صورت مربعی برش بزنید و با قاشق شربت را به خورد کیک بدهید.

برای تزئین روی کیک شربتی میتوانید خلال پسته و پودر نارگیل استفاده کنید.

این کیک را میتوانید در ظرف در بسته بدون نفوذ هوا 3 روز در یخچال یا 1 ماه در فریزر  نگهداری کنید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

کد خبر: 1115712

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =