آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه کیک کره‌ای

کیک کره‌ای یک کیک با بافت بسیار نرم است که طعم کره در آن غالب است. طرز تهیه کیک کره ای بسیار ساده است و به مواد زیادی نیاز ندارد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، یکی از دلایل محبوب بودن این کیک این است که به هیچ تزیینی نیاز ندارد و به تنهایی ساده و خوشمزه است.

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه پودینگ ساده محلبیه، دسری عربی - ترکی

فوت و فن تهیه کیک کره ای

برای اینکه بافت این کیک نرم و پوک شود از بیکینگ پودر و جوش شیرین استفاده می‌شود. قبل از استفاده از بیکینگ پودر و جوش شیرین تاریخ مصرفشان را چک کنید چون بیکینگ پودر و جوش شیرین با گذشت زمان خاصیت خود را از دست می‌دهند. کره‌ای که در مایه کیک استفاده می‌شود باید چند دقیقه بیرون از یخچال باشد تا به دمای محیط برسد و نرم شود.

اندازه‌گیری دقیق میزان آرد در این کیک بسیار مهم است. دقت کنید که اگر میزان آرد بیشتر شود، بافت کیک خشک و سفت خواهد شد. برای اینکه کیک به قالب نچسبد حتما سطح داخلی آن را با کره چرب کنید و سپس آرد پاشی کنید همچنین قبل از سپری شدن زمان پخت به هیچ عنوان در فر را باز نکنید.

طرز تهیه کیک کره ای

کیک کره‌ای یک کیک با بافت بسیار نرم است که طعم کره در آن غالب است. طرز تهیه کیک کره ای بسیار ساده است و به مواد زیادی نیاز ندارد.

زمان آماده سازی۱۵ دقیقه

زمان پخت۴۰ دقیقه

زمان کل۵۵ دقیقه

تعداد۶ نفر

مواد لازم

۲۰۰ گرم آرد

۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

۲۲۵ گرم کره در دمای محیط

۲۰۰ گرم شکر

۴ عدد تخم مرغ

۱ قاشق چایخوری وانیل

۴ قاشق غذاخوری ماست ساده یا شیر پرچرب

دستور العمل‌

فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید.

قالب کیک را با مقداری کره چرب کنید. آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک کنید.

نمک را به مخلوط آرد و بیکینگ پودر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

از یک همزن برقی استفاده کنید و کره و شکر را به مدت ۳ دقیقه با همزن بزنید تا خوب ترکیب شوند و به رنگ زرد کمرنگ درآیند.

سپس تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید.

بعد از هر بار اضافه کردن تخم مرغ، حدود ۱ تا ۲ دقیقه با همزن برقی مایه کیک را خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود.

وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

آرد را اضافه کنید و با لیسک یا قاشق چوبی از یک جهت مخلوط کنید تا یکدست شود.

ماست ساده یا شیر پرچرب را به مایه کیک اضافه کنید و مخلوط کنید.

مایه کیک را در قالب چرب شده بریزید. قالب را به آرامی تکان دهید تا خمیر کیک به طور یکنواخت پخش شود. حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه کیک را داخل فر بگذارید تا زمانی که روی آن طلایی شود و کاملا بپزد.

قالب را از فر خارج کنید و به مدت ۵ دقیقه روی توری خنک کننده بگذارید تا خنک شود. کیک را برش بزنید و گرم سرو کنید.

منبع: فودوتو

انتهای پیام/

کد خبر: 1155849

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =