راه‌های خشک کردن موسیر

سیر تازه یکی از مواد غذایی باخاصیت است که در اوایل تابستان بیشتر پیدا می شود. خیلی از ما ایرانی ها از سیر در انواع غذاها به عنوان مزه دهنده استفاده می کنیم به همین علت سیر تازه را خشک می کنیم چون سیرهای خشک دوام بیشتری نسبت به سیرهای تازه دارند.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، برای خشک کردن موسیر تازه و تهیه موسیر خشک خانگی نخست موسیر تازه را پوست بگیرید و بشویید.

مواد غذایی که خوردنشان با یک دیگر مضر است

آنگاه موسیرها را با دقت و تا حد امکان به طور یک‌دست و یک اندازه حلقه حلقه کنید. سعی کنید ورقه‌های موسیر متوسط باشند.

چون موسیر تازه بسیار تند و تیز است؛ باید آنها را شیرین کرد و تندی آن به شیوه ای که در ادامه خواهیم گفت بگیریم.

موسیر ورقه شده را به مدت ۲۴ ساعت داخل آب سرد بریزید و هر ۴ ساعت یک‌بار، آب آن را عوض کنید.

پس از شیرین شدن موسیر، آن‌ها را روی پارچه‌ای تمیز پهن کنید و قدری وقت بگذارید تا به طور کامل خشک شوند. برای این کار می‌توانید از پنکه استفاده کنید در نتیجه موسیرهایی سفید و تازه خواهید داشت.

موسیرهای خشک‌شده را داخل ظرف درداری بریزید و در جای خشک و خنک نگه دارید و زمان احتیاج، به مقداری که لازم دارید از آن برداشته و آن‌ها را داخل آب بریزید تا خیس بخورند و مانند موسیر تازه بشوند.

چند نکته در مورد خشک کردن موسیر

چنانچه دوست دارید رنگ موسیرهای خشک شده به طور کامل  سفید باشد، پس از اینکه چند بار آب آن را عوض کردید، باید ورقه های موسیر را به مدت ۲۴ ساعت داخل آب آهک زلال بگذارید، آب آهک، بافت موسیر را سفت و سفید می‌کند. پس از درآوردن از آب آهک، موسیرها باید چند ساعت داخل آب سرد بگذارند و بعد از آن چند بار به خوبی آبکشی گردند.

از موسیر به سه شکل موسیر تازه، موسیر خشک و پودر موسیر می‌توان استفاده کرد. برای تهیه‌ پودر موسیر لازم است، موسیر خشک را آسیاب کنید. ولی از آنجا که ادویه‌جات پودری، عطر و مزه و خاصیت خود را زودتر از دست می‌دهند، توصیه می‌شود هر بار قدری پودر موسیر تهیه کنید تا به طور تازه مورد استفاده قرار گیرد.

می‌توان از موسیر خشک و تازه برای انواع بورانی‌ها، ماست موسیر و ترشی موسیر استفاده کرد.

این گیاه آکنده از آنتی‌اکسیدان است، پس رشد سلول‌های سرطانی را آهسته می‌کند، این خاصیت آنتی‌اکسیدانی، برای سلامت و شادابی پوست و مو نیز خیلی موثر است. درضمن، موسیر یک گیاه ضدویروس است و به خوبی با عفونت‌ها مقابله می‌کند.

تقویت سیستم ایمنی بدن، کمک به سلامت قلب و استخوان‌ها و همینطور کمک به کنترل دیابت نیز از دیگر خواص بی نظیر این گیاه کوهی است. همینطور چنانچه از آلرژی اذیت می شوید و یا به دنبال تناسب اندام هستید نیز می‌توانید روی این گیاه ارزشمند، حساب کنید.

انتهای پیام /

کد خبر: 1170632

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =