به گزارش خبرنگار اجتماعی ایسکانیوز، در این روزهای سخت برخی از افراد جامعه بیش از دیگران تحتتاثیر قرار میگیرند؛ سالمندان، کودکان، زنان باردار و افرادی که سطح اضطراب بالاتری دارند.
برای افزایش حس همدلی اجتماعی تک تک آدمهایی که تا دیروز باهم غریبه بودند، امروز باید آشنای همه آنهایی باشند، بیش از دیگران نگرانی و اضطراب دارند.
علیرضا شریفییزدی روانشناس اجتماعی در گفتوگو با ایسکانیوز در این خصوص گفت: یکی از روشهای خودکنترلی معنابخشی به زندگی است. کمک به دیگران هم یکی از روشهای معنابخشی است. اطراف همه ما آدمهای ضعیفتر از نظر مالی و جسمی هستند که کمک به آنها در این شرایط میتواند معنابخشی زندگی را برای خود ما بیشتر کند.
وی افزود: ارتباط گرفتن با نزدیکان هم کمک بسیاری به افزایش خودکنترلی میکند. البته باید تا جای ممکن از رفت و آمد غیرضروری خودداری کرد اما یک تماس، پیامی برای احوال پرسی هم میتواند کمک کننده باشد.
کمیل حسینی جامعهشناس هم معتقد است که باید وفاق ملی را حفظ کرد. وی در این خصوص به ایسکانیوز گفت: در این شرایط درست است که مردم به سیاستها و وضعیت اقتصادی اعتراض دارند و نارضایتیهایی وجود دارد اما آمارها نشان میدهد که مردم قائل به برهم خوردن وضعیت فعلی نیستند و بیشتر به دنبال اصلاحات هستند و خواستار آشوب در فضای کشور نیستند.
وی ادامه داد: مردم در این چند روز نشان دادند که حتی اگر نقدی دارند، حمله به خاک و کشور را تحمل نمیکنند. شاهد وفاق ملی خوبی در بین مردم هستیم. این نقطه قوت ما در این جنگ است.
به گزارش ایسکانیوز، آنچه اهمیت دارد این است که ما مثل یک زنجیره به هم وصلیم و یک ملت هستیم. ملتی به گواه تاریخ همیشه همدل بوده و فارق از همه تفاوتها با نگاه انسانی پشت یک دیگر ایستاده است. بیاید امروز بیشتر مراقب آدمهایی باشیم که پناهی جز خدا ندارند تا به امید و سلامتی از این روزگار عبور کنیم و دوباره کنار هم بخندیم.
انتهای پیام/
نظر شما