ضرورت تأمین مالی بی‌وقفه واحدهای اقتصادی/ تعلل بانک‌ها در پرداخت تسهیلات، هزینه سرمایه‌گذاری را افزایش می‌دهد

استاندار اردبیل گفت: تعلل بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی در پرداخت و جذب تسهیلات، روند سرمایه‌گذاری و تولید را مختل می‌کند.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از اردبیل، مسعود امامی یگانه در نشست دستگاه‌های زیرمجموعه وزارت امور اقتصادی و دارایی با حضور نماینده ویژه وزیر و رئیس مجمع نمایندگان استان، با اشاره به اهمیت همکاری بانک‌ها در تحقق تعهدات سفر رئیس‌جمهور پزشکیان به اردبیل اظهار کرد: بیش از ۹۰۰ پرونده برای دریافت تسهیلات بانکی به ارزش حدود ۲۲هزار میلیارد تومان به بانک‌های عامل معرفی شده و انتظار می‌رود بانک‌ها بدون وقفه نسبت به پرداخت این تسهیلات اقدام کنند.

وی افزود: تعهد دولت چهاردهم در برنامه هفتم توسعه، حمایت از واحدهای اقتصادی به‌منظور تأمین مالی و نقدینگی است و این موضوع از دغدغه‌های اصلی مدیریت استان اردبیل محسوب می‌شود.

استاندار اردبیل تصریح کرد: هرگونه تأخیر در پرداخت تسهیلات، علاوه بر افزایش هزینه سرمایه‌گذاری، موجب از دست رفتن فرصت‌های تولید و اشتغال می‌شود.

امامی یگانه با اشاره به روش‌های نوین تأمین مالی، بیان کرد: براساس قانون جدید تأمین مالی تولید و توسعه زیرساخت‌ها، از سال آینده پرداخت تسهیلات با شیوه‌های نوین مانند اوراق سپرده‌گذاری و اوراق وام انجام خواهد شد که نیازمند آموزش‌های لازم برای بانک‌ها و فعالان اقتصادی است.

وی با اشاره به اجرای رویکرد سرمایه‌گذاری آسان در استان اردبیل، ادامه داد: با اصلاح بسیاری از فرآیندهای اداری و بانکی، رتبه استان در شاخص بهبود فضای کسب‌وکار از ۲۸ به ۱۸ ارتقا یافته و برای قرار گرفتن در میان ۱۰ استان برتر کشور در این حوزه هدف‌گذاری شده است.

نماینده عالی دولت در استان اردبیل همچنین از نهایی شدن ۵۸ طرح سرمایه‌گذاری با مجموع سرمایه‌گذاری افزون بر ۸۳هزار میلیارد تومان در قالب همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری خبر داد و گفت: این طرح‌ها در مرحله آغاز عملیات اجرایی قرار دارند و با تحقق آن‌ها، اردبیل به یکی از استان‌های مهم صنعتی کشور تبدیل می‌شود.

امامی یگانه ظرفیت‌های استان اردبیل در بخش‌های کشاورزی، صنایع تبدیلی، فولاد، مصنوعات چوبی، نساجی و تولید قطعات خودرو را قابل توجه دانست و اظهار کرد: اردبیل نه استان کم‌برخوردار، بلکه استان کم‌توجه‌شده است.

وی از افتتاح راه‌آهن اردبیل در سال جاری و پیگیری ایجاد بارانداز لجستیک ریلی در مرز پارس‌آباد خبر داد و افزود: با بهره‌برداری از این زیرساخت‌ها و افزایش همکاری‌های مرزی با جمهوری آذربایجان، میزان صادرات استان می‌تواند از ۲۸۰میلیون دلار به بیش از ۲ برابر افزایش یابد.

استاندار اردبیل در پایان با اشاره به لزوم افزایش نسبت تسهیلات به سپرده و اعمال نرخ‌های مالیاتی ترجیحی برای استان‌های در حال توسعه، گفت: دولت با همکاری وزارت امور اقتصادی و دارایی، زمینه رشد سرمایه‌گذاری و رونق تولید را در استان فراهم می‌کند.

انتهای خبر/

کد مطلب: 1296834

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =