اردبیل میان پنج استان مسافرپذیر/ درب بقعه شیخ صفی‌ گشوده شد

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اردبیل گفت: استان ما جزو پنج استان دارای بیشترین مسافر نوروزی است و درب مجموعه جهانی و تاریخی شیخ‌ صفی‌ از اول فروردین ماه ۱۴۰۵ برای مردم بازگشایی شد و محوطه‌ها و بناهای آن با ۵۰ درصد تخفیف نرخ بلیط، آماده بازدید است.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از اردبیل، جلیل جباری روز یکشنبه در بازدید از اماکن گردشگری و اقامتی اردبیل با تاکید بر ادامه تعطیلی موزه‌های استان، افزود: تمام محوطه‌ها و اماکن تاریخی استان در این ایام فعال است و مسافران نوروزی می‌توانند از آثار تاریخی بازدید کنند.

او اضافه کرد: بقعه شیخ کلخوران اردبیل، بقعه شیخ حیدر مشگین‌شهر، پایگاه ملی دستکندهای تاریخی کنزق سرعین و پایگاه ملی محوطه باستانی شهر یئری مشگین‌شهر از جمله اماکن و محوطه های تاریخی هستند که همیشه مورد توجه گردشگران و مسافران قرار می گیرند.

جباری ادامه داد: با هماهنگی‌های انجام شده در مجموعه جهانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی، بقعه شیخ کلخوران اردبیل و شیخ حیدر مشکین‌ شهر، راهنمایان گردشگری هر روز برای ارائه اطلاعات و میزبانی از مسافران حضور دارند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: اردبیل به عنوان یکی از قطب‌های گردشگری کشور در شرایط فعلی نیز جزو پنج استان با ثبت بیشترین مسافرت ها است و تمام تاسیسات گردشگری و مراکز اقامتی استان آماده میزبانی از مسافران است.

جباری با دعوت از مسافران برای استفاده از مراکز اقامتی رسمی، افزود: به منظور میزبانی بهتر از هم‌وطنان عزیز آبدرمانی‌های استان با ۳۰ درصد تخفیف و مراکز اقامتی با ۴۰ تا ۶۰ درصد تخفیف در حال ارائه خدمات است.

او تاکید کرد: بازدیدهای نظارتی کارشناسان معاونت گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل به صورت دقیق از تاسیسات گردشگری و مراکز اقامتی انجام می‌شود تا خدمات مطلوب به هموطنان ارائه شود.

جباری تصریح کرد: هنرمندان صنایع‌دستی نیز در ایام نوروز در بازارچه‌ها و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی به ویژه در شهرهای اردبیل، مشگین‌شهر و نمین آثار خود را برای مسافران و علاقه مندان ارائه می‌کنند.

انتهای خبر/

کد مطلب: 1300208

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha