پویش ملی درختکاری «سرو ایران» در بیجار برگزار شد

پویش ملی درختکاری «سرو ایران» به یاد رهبر شهید انقلاب و دختران شهیده مدرسه میناب در بیجار برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از استان کردستان؛ پویش ملی درختکاری «سرو ایران» به یاد رهبر شهید انقلاب و دختران شهیده مدرسه میناب با حضور مدیرکل منابع طبیعی و آبخیز داری کردستان در بیجار برگزار شد.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بیجار در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره زهبر شهید انقلاب و شهدای جنگ تحمیلی اخیر عنوان کرد: در راستای طرح مردمی تولید و کاشت یک میلیارد درخت پویش ملی سرو ایران به یاد رهبر شهید و دختران شهیده مدرسه میناب فاز دوم درختکاری در منطقه گردشگری صلوات آباد انجام شد.

عظیمیان گفت: اجرای این پویش در راستای افزایش پوشش گیاهی، بهبود شرایط زیست محیطی و جلب مشارکت مردمی در حفظ و احیای منابع طبیعی انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: این اقدام گاهی مهم و موثر در مسیر توسعه پایدار منطقه مورد توجه است.

اجرای پویش «سرو ایران» بخشی از برنامه‌های منابع طبیعی برای جلب مشارکت مردمی در حفاظت و احیای عرصه‌های طبیعی به شمار می‌رود. مسئولان حاضر در این برنامه تأکید کردند که حفظ منابع طبیعی تنها با همکاری و مشارکت گسترده مردم امکان‌پذیر است.

پویش‌های مردمی درختکاری از جمله «سرو ایران» علاوه بر افزایش پوشش گیاهی، به تقویت فرهنگ مسئولیت‌پذیری نسبت به محیط زیست نیز کمک می‌کند. برگزاری چنین برنامه‌هایی می‌تواند گامی مؤثر در مسیر توسعه پایدار، حفاظت از طبیعت و انتقال فرهنگ درخت‌کاری به نسل‌های آینده باشد.

خبرنگار: علیرضا عباسی

انتهای پیام/

کد مطلب: 1301029

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha