شناسایی و برخورد با تغییر کاربری‌های غیرمجاز در بندرعباس

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان از شناسایی دو مورد تغییر کاربری غیرمجاز شامل دیوارکشی و پی‌ریزی در مناطق ایسین و قلعه‌نو بندرعباس خبر داد و بر استمرار پایش‌های میدانی جهت حفاظت از اراضی کشاورزی و برخورد قانونی با متخلفان تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از هرمزگان، حامد شکوهی، مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان، از شناسایی دو مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی شهرستان بندرعباس خبر داد. این تخلفات که شامل پی‌کنی، پی‌ریزی و دیوارکشی در مناطق «ایسین» و «محله قلعه‌نو» بودند، در جریان گشت‌های نظارتی روز ۱۶ فروردین‌ماه شناسایی شده‌اند.

شکوهی با تأکید بر اهمیت صیانت از اراضی کشاورزی به عنوان سرمایه‌های تولیدی، اعلام کرد که این تغییر کاربری‌ها در مجموع به مساحت ۱۶.۸ مترمربع و بدون اخذ مجوزهای قانونی صورت گرفته است.

وی تصریح کرد که بلافاصله پس از شناسایی، اقدامات قانونی لازم شامل صدور اخطاریه و تشکیل پرونده جهت پیگیری در مراجع ذی‌صلاح انجام شده است تا از ادامه روند تخلف جلوگیری شود.

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با اشاره به نقش حیاتی این زمین‌ها در تأمین امنیت غذایی جامعه، خاطرنشان کرد که هرگونه ساخت‌وساز، محوطه‌سازی یا فرآیندی که منجر به تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی شود، مستلزم دریافت مجوز رسمی است.

وی در پایان از عموم شهروندان و کشاورزان درخواست کرد تا قبل از هرگونه اقدام عمرانی، جهت دریافت استعلامات و مجوزهای لازم به مدیریت جهاد کشاورزی مراجعه کنند و یادآور شد که گشت‌های نظارتی برای مقابله با سودجویان به صورت مستمر در سطح استان فعال خواهند بود.

خبرنگار: فاطمه بکروی

انتهای پیام/

کد مطلب: 1301673

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha