افزایش ۱۵ درصدی تولید گوشت قرمز و تشدید نظارت بر فرآورده‌های دامی در خراسان شمالی

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی خراسان شمالی اعلام کرد: در سال ۱۴۰۴ بیش از ۲۴ هزار بازدید نظارتی از واحدهای عرضه، تولید و نگهداری فرآورده‌های خام دامی در استان انجام شده است که در نتیجه آن ۹۱۴ مورد تخلف بهداشتی شناسایی و ۱۹ تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی و فاسد ضبط و معدوم‌سازی شده است.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از بجنورد، ابراهیم تقوائی مقدم رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان خراسان شمالی، از انجام بیش از ۲۴ هزار مورد بازدید از مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی، کشف و ضبط ده‌ها تن فرآورده غیربهداشتی و رشد قابل توجه تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های استان در سال ۱۴۰۴ خبر داد.

وی اعلام کرد: در سال ۱۴۰۴ از مجموع ۱۰۸۵ مرکز عرضه فرآورده‌های خام دامی در سطح استان، ۲۴ هزار و ۵۱۵ مورد بازدید بهداشتی انجام شده است که طی این بازدیدها ۹۱۴ مورد تخلف بهداشتی شناسایی شده که در نتیجه آن ۵۲ هزار و ۴۴۴ کیلوگرم انواع فرآورده خام دامی غیر بهداشتی ضبط شده است.

تقوایی مقدم افزود: در سال ۱۴۰۴، از میزان فرآورده‌های ضبط‌شده، ۱۹ هزار و ۳۷ کیلوگرم پس از انجام بررسی‌های کارشناسی به دلیل فساد یا عدم تطابق با استانداردهای بهداشتی معدوم شده است. همچنین ۱۲۱ واحد صنفی متخلف به دلیل تکرار تخلفات یا رعایت نکردن ضوابط بهداشتی، به مراجع قضایی معرفی شده‌اند.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان عنوان کرد: در بخش تولید نیز آمارها نشان می‌دهد که در سال ۱۴۰۴ میزان تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های دام استان به ۳۲۰۴ تن رسیده که نسبت به سال ۱۴۰۳ رشد ۱۵ درصدی را تجربه کرده است و همچنین تولید گوشت مرغ در کشتارگاه‌های طیور خراسان شمالی در همین سال ۳۸ هزار و ۵۶۴ تن می باشد.

اداره نظارت بر بهداشت عمومی و امنیت غذایی دامپزشکی خراسان شمالی اجرای طرح‌های تشدید نظارت بهداشتی را در ایام و مناسبت‌های ویژه از جمله ماه مبارک رمضان، نوروز، عید سعید قربان و ایام تاسوعا و عاشورا از جمله اقدامات مهم سال ۱۴۰۴ عنوان کرده و هدف از اجرای این طرح‌ها را حفظ سلامت غذایی شهروندان و پیشگیری از عرضه فرآورده‌های دامی غیربهداشتی اعلام کرده است.

خبرنگار: فواد چاهی

انتهای پیام/

کد مطلب: 1302941

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha