دانشگاه آزاد اسلامی بازوی نظام و رهبری محسوب می‌شود

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به نوعی بازوی نظام و رهبری محسوب می‌شود چرا که می تواند نقش موثری در تربیت دانش آموز و دانشجو داشته باشد.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، امروز ۳۰ فروردین نشستی با حضور حجت‌الاسلام میرمجید سیدقریشی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، علیرضا لادن‌مقدم معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از صاحب‌نظران حوزه‌های آموزش در سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

در این نشست علیرضا لادن مقدم ضمن تبریک ولادت حضرت معصومه (س) و روز ارتش ساختار معاونت علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی را تشریح کرد و افزود: معاونت علوم تربیتی و مهارتی و سازمان سما یک معاونت پیچیده و گسترده است که شامل یک معاونت علوم تربیتی و مهارتی است و یک سازمان سما که در حوزه مدارس فعالیت دارد. ساختار معاونت علوم تربیتی و مهارتی دو مدیر کل و دو رئیس مرکز دارد و سازمان سما شامل ساختاری مشابه دانشگاه آزاد اسلامی و شامل معاونت های فرهنگی، هنری و تربیت‌بدنی، معاونت هماهنگی، معاونت امور تحول و تعالی مدارس سما، مدیریت حقوقی و مدارس سعادت می باشد.

در ادامه حجت‌الاسلام میرمجید سیدقریشی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی این ایام را بسیار ویژه برای مردم ایران برشمرد و افزود: دجال امروز یک شبکه است و مأموریت اصلی آن تحریف افکار، فریب و دروغ‌پردازی است. تحقیر انسان‌ها یکی از ابزارهای اصلی این جریان است، در حالی که ملت ایران ملتی است که زیر بار تحقیر نمی‌رود.

سید قریشی با بیان اینکه کوچک شدن هدف، موجب خوار شدن انسان می‌شود، ادامه داد: دجال تلاش می‌کند انسان را دلبسته دنیا کند، در حالی که خداوند می‌فرماید به جای دنیا، خدای دنیا را بخواهید. انسانی که تنها خواست خدا را دنبال کند، شکست‌ناپذیر خواهد بود.

وی با اشاره به راه‌های نفوذ جریان تحریف، تزئین گناه، جابه‌جایی جای ظالم و مظلوم و ناامیدسازی را از مهم‌ترین ابزارهای دشمن دانست و گفت: امروز یکی از بزرگ‌ترین مشکلات نسل جوان، تحریف واقعیت‌هاست؛ جایی که جنایتکاران تاریخ تطهیر می‌شوند و مدافعان امنیت به ناحق متهم می‌شوند.

او در ادامه با اشاره به دغدغه مندی در فضای جنگ افزود: مهمترین ابزار دجال زمانه فریب است و ابزار آن رسانه می باشد و پس از جنگ تحمیلی دوازده روزه دشمن با استفاده از این ابزار رسانه ماجرای دی ماه را در کشور ایجاد و زمینه ساز جنگ فعلی شد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به آخرین جلسه رهبر شهید انقلاب با سران کشور تصریح کرد: به فرموده رهبر شهید انقلاب، کشور ما دچار ضعف اساسی در حوزه رسانه می باشد. کشور ما در ارائه دستاوردهای خود در رسانه ها مقتدر عمل نمی کند و ما هر مقدار به جلو پیش می رویم با تاثیر رسانه ها بر جامعه بیشتر مواجه خواهیم شد و باید برای دستیابی به این ابزار تبلیغی اجتماعی، در درون خود و ساختار خود تغییرات اساسی را ایجاد نمائیم.

حجت‌الاسلام میرمجید سیدقریشی در ادامه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به نوعی بازوی نظام و رهبری محسوب می‌شود چرا که می تواند نقش موثری در تربیت دانش آموز و دانشجو داشته باشد و می بایست با استفاده از برنامه های نوین و افکار جدید در بستر فضای مجازی برای اثر گذاری در ذهن نسل جوان، تحولات مدرن و نوین رسانه ای برنامه سازی کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با بهره‌گیری از اساتید و شخصیت‌های مختلف، نسل جوانی مؤمن، آگاه، شجاع و مسئولیت‌پذیر تربیت شود تا با دجال زمان به مبارزه بپردازیم.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1303057

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha