برخی اختلالات طرح «حامی» ناشی از غیرحضوری شدن ناگهانی دانشگاه بود

معاون دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد بیان کرد: طرح حامی در حال طی کردن گام‌های تدریجی بود، اما شرایط اقتضا کرد که همکاران ما به صورت ناگهانی تمام کارها را غیرحضوری انجام دهند. این جهش بزرگ، باعث کمبودهایی در زنجیره عملیات شد. من از فشارهایی که به دانشجویان تحمیل شد، عذرخواهی می‌کنم.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، در عصر تحولات دیجیتال، دانشگاه‌ها نیازمند ابزارهایی هستند که فاصله میان دانشجو و ساختارهای اداری را به حداقل برساند. دانشگاه آزاد اسلامی با معرفی طرح حامی، کوشید تا این پل ارتباطی را مستحکم کند.

اما هر طرح نوپایی برای رسیدن به نقطه بلوغ، مسیر پرفراز و نشیبی دارد که گاه با ناهماهنگی‌هایی همراه است. در این گفتگو، فربد رزازی، معاون دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، به بررسی کارکردها و چالش‌های اجرایی این طرح می‌پردازد که در ادامه می‌خوانید.

پوشش حداکثری و شفافیت در ارائه خدمات

رزازی درباره وضعیت دریافت خدمات دانشجویان در طرح حامی گفت: همه دانشجویان ما عضو طرح حامی هستند. اگر دانشجویی باشد که در ایمیل دانشگاهی خود گزینه سامانه درخواست‌های دانشجویی را فعال نبیند و نتواند درخواست ثبت کند، یعنی ما قصور کرده‌ایم و باید آن را پیگیری و حل کنیم. در این طرح دانشگاه پوششی بالای ۹۹ درصد را از دانشجویان انجام داده است. ممکن است به علت مسائل سامانه‌ای یا اداری، مشکلاتی پیش بیاید، اما همه دانشجویان در سامانه حضور دارند.

وی با طرح اینکه حامی بخشی از تحول اداری دانشگاه آزاد اسلامی است، اضافه کرد: مبنای کار این است که دانشگاه برای سرویس‌دهی آموزشی، پژوهشی و اداری به دانشجویان ساخته شده است. هیچ بخشی از دانشگاه نباید بگوید که پاسخ درخور برای دانشجو مهیا نمی‌کند. ما باید برای دانشجو مطالبه‌گری ایجاد ‌کنیم تا اگراقدام دانشجو به نتیجه نمی‌رسد، بتواند آن را به گوش مسئولان برساند و سند داشته باشد. در حال‌حاضر دانشجو سند دارد، چون در کارتابل خود می‌بیند که کدام بخش اداری پاسخگو نبوده است.

از چالش‌های گذار به فضای مجازی عبور می‌کنیم

رزازی در واکنش به اینکه با توجه انتقادهای دانشجویان، به نظر می‌رسد این طرح هنوز به نقطه مطلوب نرسیده است، اظهار کرد: یک طرح برای رسیدن به نقطه بلوغ و بالندگی، جریانی را طی می‌کند. دانشگاه ناگهان به سمت فعالیت غیرحضوری حرکت کرد. طرح حامی در حال طی کردن گام‌های تدریجی بود، اما شرایط اقتضا کرد که همکاران ما به صورت ناگهانی تمام کارها را غیرحضوری انجام دهند. این جهش بزرگ، باعث کمبودهایی در زنجیره عملیات شد. من از فشارهایی که به دانشجویان تحمیل شد، عذرخواهی می‌کنم، اما اکنون نسبت به ابتدای این مسیر، تفاوت بسیاری ایجاد شده است.

باید در نظر داشت سامانه طرح حامی که از اوایل اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۴ راه‌اندازی شد یک طرح جوانی است که رفته رفته در حال رسیدن به بلوغ و استقرار کامل و مستقل شدن است. در این طرح تقاضای دانشجو درخواست سنوات، مرخصی ترم و تقاضای کارت دانشجویی را از طریق این سامانه انجام می‌دهد. ارزیابی حامیان نیز هر سه ماه یکبار انجام می‌شود که رفتار، اهمیت دادن به امور، سرعت پاسخگویی و در نهایت کیفیت نتیجه مطلوب بررسی شود.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1304899

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha