برپایی ایستگاه فرهنگ و هنر در هفتاد و نهمین  اجتماعات شبانه مردم گچساران

در هفتاد و نهمین روز از اجتماعات شبانه مردم حماسه‌ساز شهرستان گچساران، ایستگاه فرهنگ و هنر با حضور هنرمندان بسیجی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کهگیلویه و بویراحمد؛ در هفتاد و نهمین روز از اجتماعات شبانه مردم حماسه‌ساز شهرستان گچساران، «ایستگاه فرهنگ و هنر» برپا شد تا ضمن گرامیداشت ارزش‌های فرهنگی و هنری، بستر حضور و همراهی شهروندان فراهم شود. در این برنامه، فضای شاد و معنوی مراسم با محوریت ترویج فرهنگ هنر و معرفی فعالیت‌های هنرمندان بسیجی شکل گرفت.

همچنین در ادامه برنامه، از هنرمندان بسیجی کانون بسیج هنرمندان تجلیل به عمل آمد و در همین راستا، زهرا دانش مدیر روابط عمومی شهرداری دوگنبدان مورد تقدیر قرار گرفت.

این تجلیل، پاسداشت تلاش‌های ایشان در حوزه روابط‌عمومی و نقش‌آفرینی مؤثر در تقویت برنامه‌های فرهنگی و هنری شهرستان بود.

این مراسم با حضور علاقه‌مندان و مشارکت فعال بخش‌های مختلف برگزار شد و بار دیگر نشان داد که فرهنگ و هنر، یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌های اجتماعی برای ایجاد همدلی و نشاط در جامعه است.

خبرنگار: سیده فاطمه محمودی‌نیا

انتهای خبر/

کد مطلب: 1306322

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha