تصمیم‌گیری نهایی درباره امتحانات نهایی یازدهم و دوازدهم در اختیار مراجع بالادستی است / آمادگی کامل وزارت آموزش و پرورش برای برگزاری آزمون‌های نهایی

معاون نظارت بر آیین‌نامه‌ها و اسناد تحصیلی مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش، در جلسه ستاد آزمون‌های استان خراسان شمالی با تأکید بر رعایت اصل پراکندگی در برگزاری آزمون‌ها، گفت: بر اساس تأکید مقام عالی وزارت، برگزاری آزمون‌ها حتی به‌صورت پایه‌ای یا کلاسی برای جلوگیری از تجمع دانش‌آموزان ضروری است.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از بجنورد؛ امیر احسانی افزود: استفاده از ظرفیت فضاهای غیرمدرسه‌ای مانند سالن‌های ورزشی، کانون‌های فرهنگی و همچنین امکانات دستگاه‌های اجرایی باید مورد توجه قرار گیرد تا فرآیند برگزاری آزمون‌ها با نظم و دقت بیشتری انجام شود.

وی با اشاره به آمادگی کامل وزارت آموزش و پرورش برای برگزاری آزمون‌های نهایی در سطح ملی اظهار کرد: این آزمون‌ها در صورت فراهم شدن شرایط، مطابق برنامه‌های ابلاغی برگزار خواهند شد.

احسانی همچنین به نقش کارگروه‌های تخصصی ستاد آزمون در مدیریت این فرآیند اشاره کرد و گفت: تشکیل منظم این کارگروه‌ها و ارسال مستندات و گزارش اقدامات از مدارس و مناطق به استان و سپس به ستاد مرکزی، نقش مهمی در ایجاد هماهنگی و ارتقای کیفیت برگزاری آزمون‌ها دارد.

معاون مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش افزود: در صورتی که شرایط موجود تا پایان تیرماه ادامه یابد، تصمیم‌گیری نهایی درباره نحوه ارزشیابی دانش‌آموزان پایه‌های یازدهم و دوازدهم بر عهده مراجع بالادستی از جمله شورای عالی آموزش و پرورش و شورای عالی انقلاب فرهنگی خواهد بود و وزارت آموزش و پرورش به‌عنوان مجری، این تصمیمات را اجرا خواهد کرد.

وی همچنین با اشاره به سناریوهای پیش‌بینی‌شده برای زمان برگزاری آزمون‌های نهایی گفت: با توجه به شرایط کشور و الزام فاصله حداقل ۱۵ روزه پس از اعلام عادی شدن شرایط از سوی مراجع ذی‌صلاح، سناریوی برگزاری آزمون‌ها از ابتدای خردادماه عملاً منتفی شده است و در صورت اعلام شرایط عادی، برنامه جدید آزمون‌ها متعاقباً به استان‌ها ابلاغ خواهد شد.

احسانی در پایان با بیان اینکه در نظام آموزشی پویا، آزمون صرفاً ابزار سنجش نیست بلکه ابزاری راهبردی برای ارتقای کیفیت آموزشی است، هم‌افزایی دستگاه‌ها و کارگروه‌های ستاد آزمون‌های خراسان شمالی را مطلوب ارزیابی کرد و آموزش‌های تخصصی عوامل آزمون‌ها و حوزه‌ها را ضروری دانست.

خبرنگار: فواد چاهی

انتهای پیام/

کد مطلب: 1306523

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha