آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه ژله بستنی ساده و خوشمزه

ژله بستنی یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین دسرهایی است که طرز تهیه بسیار ساده ای دارد و شما می توانید تنها با داشتن یک بسته ژله و بستنی آن را تهیه کنید.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، ژله ساده‌ترین و محبوبترین دسر برای رنگین کردن میزهای مهمانی‌ها و جشن‌های تولدهاست. ژله بستنی یکی از ساده‌ترین انواع ژله با طعمی بسیار خوشمزه و ظاهری جذاب است که از ترکیب بستنی ساده و ژله تهیه می شود. اگر خواهان تهیه این نوع ژله هستید، این بخش را مطالعه کنید و با دستور تهیه آن آشنا شوید.

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه درست کردن کیک بدون شیر

مواد لازم تهیه ژله بستنی

یک بسته ژله
آب جوش
یک عدد بستنی وانیلی
بستنی وانیلی

دستور تهیه ژله بستنی آسان

برای تهیه ژله بستنی خوشمزه:

بستنی را در دمای محیط قرار دهید تا به مرور نرم شده و از حالت یخ زده خارج گردد.
کتری را پر از آب کنید و روی حرارت قرار داده تا جوش آید.
پودر ژله را در ظرفی بریزید و به آن یک لیوان آب جوش اضافه کنید.
ظرف حاوی آب و ژله را روی بخار کتری قرار دهید و هم بزنید تا پودر ژله به طور کامل حل شود.
ظرف محتوی ژله و آب را از روی حرارت برداشته و در جایی قرار دهید تا کمی سرد شود.
نصف بستنی نرم شده را به ژله بیافزایید.
ژله را در قالب مورد نظرتان بریزید و قالب ژله را در یخچال بگذارید تا ژله بستنی شما ببندد.
وقتی ژله کاملا سفت شد، آن را از یخچال خارج کنید.

نکته مهم برای تهیه ژله بستنی چند رنگ

برای تهیه ژله چند رنگ، بعد از اینکه مانند بالا ژله بستنی تهیه کرده و در داخل یخچال گذاشتید، دوباره مانند روش بالا ژله دوم را نیز درست کرده و با بستنی مخلوط کنید. پس از اینکه ژله ای که داخل یخچال قرار دادید، خودش را گرفت باید ژله دوم را روی ان اضافه کنید.

نکته مهم در مورد ژله دوم این است که حتما اجازه دهید مخلوط ژله و بستنی کمی خنک شود سپس آنرا روی ژله اول بریزید زیرا اگر داغ باشد ظاهر ژله ها خراب می شود. پس از اینکه ژله دوم را اضافه کردید، ظرف را مجددا در یخچال قرار دهید تا ژله دوم نیز خودش را بگیرد. اگر بخواهید ژله مجلسی تری داشته باشید، می توانید لایه های بیشتری اضافه کنید تا ظاهر ژله شما زیباتر شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1139579

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =