به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از خراسان شمالی، عبدالحسین قاضوی فرماندار گرمه گفت: کیفیت نان در نانواییهای شهرستان نسبت به گذشته بهتر شده اما باید به دنبال افزایش سطح کیفی در ۵۶ نانوایی دارای مجوز این شهرستان بود.
وی بیان داشت: کیفیت و ارزش غذایی نان بهعنوان قوت غالب و بخش اصلی هرم غذایی و بخش جداییناپذیر سفره مردم، یکی از دغدغههای مردم است که با نظارت مستمر دستگاههای متولی و همچنین تعهد بیشتر نانوایان محقق میشود.
فرماندار گرمه افزود: سبک زندگی مردم در استفاده از نان به سمت نانهای سنتی سوق یافته و تنوع آن نیز رضایتبخش است.
وی اظهار کرد: رضایتمندی مردم برای کیفیت نان باید اولویت باشد و اصناف با نانواییهای متخلف برخورد قانونی کند و نباید کوتاهی صورت بگیرد.
قاضوی بیان کرد: برگزاری دورههای آموزشی برای نانوایان در زمینههای بهداشتی و روشهای بهبود کیفیت تولید نان الزامی است.
خبرنگار: فائزه سعادتی
انتهای پیام/
نظر شما