بودجه بهزیستی متناسب با ۱۰ درصد جامعه درگیر آسیب‌های اجتماعی نیست

مدیرکل بهزیستی استان یزد، بهزیستی را وصله ناجوری برای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد و گفت: لازم است با توجه به حجم فعالیت‌ها و آسیب‌های اجتماعی در قالب یک وزارتخانه مدیریت شود.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از یزد، نادر هومنیان در نشست خبری به مناسبت هفته بهزیستی (۲۵ تا ۳۱ تیر) با اعلام اینکه ۹۸ هزار و ۱۴۹ نفر تحت پوشش بهزیستی استان هستند، گفت: سیاست سازمان بهزیستی، درهای باز و فرش‌های قرمز برای تمام علاقمندان به مشارکت در این حوزه است و باور داریم که مجموعه بهزیستی به تنهایی نمی‌تواند از عهده مسئولیت‌های اجتماعی، توانبخشی و پیشگیری در جامعه برآید.

وی با اشاره به شعار مشارکت امروز، توانمندسازی فردا افزود: مشارکت امروز در امور بهزیستی در واقع سرمایه‌گذاری برای آینده و دوران سالمندی خودمان است و معتقدیم همان گونه که جوان‌گرایی در امور بسیار مهم است، استفاده از تجربه سالمندان به عنوان ذخایر ارزشمند جامعه نیز حائز اهمیت است.

مدیرکل بهزیستی استان با بیان اینکه متأسفانه امروز نه‌تنها آمار آسیب‌های اجتماعی کاهش نیافته؛ بلکه بیشتر نیز شده است، تصریح کرد: از مجموع حدود ۳۰ هزار معلول تحت پوشش بهزیستی استان، ۴۵ درصد یعنی معادل ۱۴ هزار نفر دچار معلولیت شدید و خیلی شدید هستند.

وی با اشاره به آمار سالمندان اظهار داشت: از ۱۴۰ هزار سالمند استان، ۱۶ هزار و ۴۰۰ نفر از بهزیستی خدمات دریافت می‌کنند که از این تعداد شش هزار و ۵۱ نفر دچار معلولیت هستند. همچنین از ۲۹ هزار و ۷۶۸ نفر معلول شناسایی شده در استان، ۱۹ هزار و ۶۲۹ نفر مستمری دریافت می‌کنند و یک هزار و ۲۵۲ نفر در نوبت دریافت مستمری هستند.

هومنیان با اشاره به افزایش ۳۳ درصدی طلاق در استان گفت: باید با تغییر رویکرد، اقدامات آموزشی را متناسب با نسل امروز جامعه تهیه و تبیین کنیم زیرا با نسخه‌های دیروز نمی‌توان آسیب‌های اجتماعی امروز و آینده را مدیریت کرد.

وی در خصوص کودکان کار خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۱۸۵ کودک کار، خیابانی و متکدی در استان جمع‌آوری شده‌اند که تنها یک مورد بومی بوده و بیشتر آنها از اتباع خارجی و عمدتاً غیرقانونی هستند.

مدیرکل بهزیستی استان در پایان از افتتاح اولین مرکز اوتیسم استان در هفته جاری خبر داد و گفت: همچنین در هفته بهزیستی شاهد افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های متعددی از جمله فاز دوم نیروگاه خورشیدی، اورژانس اجتماعی زارچ، مرکز تحقیقات آسیب‌های اجتماعی و مسکن دو معلولیتی بافق خواهیم بود.

کد خبر: 1274191

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =