واژگونی آمبولانس اورژانس در اصفهان حادثه آفرید

مدیر روابط عمومی اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان از واژگونی یک دستگاه آمبولانس اورژانس که در حال انتقال بیمار به بیمارستان بود به‌علت برخورد با خودروی سمند خبرداد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ عباس عابدی اظهار کرد: یک دستگاه آمبولانس اورژانس که در حال انتقال بیمار به بیمارستان بود، در ساعت ۷:۰۲ صبح امروز چهارشنبه ۱۵مرداد به‌علت برخورد با خودروی سمند، دچار واژگونی شد. این حادثه در چهارراه صباحی، خیابان پروین رخ داد.

وی افزود: با اعلام حادثه، بلافاصله دو واحد امدادی دیگر از اورژانس به محل اعزام شدند و اقدامات اولیه درمانی را انجام داده و مصدومان حادثه را به بیمارستان امین منتقل کردند.

مدیر روابط عمومی اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان ادامه داد: در پی این حادثه، یکی از پرسنل اورژانس به دلیل ضربه به پا، دچار مصدومیت جزئی شد. حال عمومی تمامی مصدومان این حادثه گزارش شده و وضعیت آنان مساعد است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1276559

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =