آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه کیک شکلاتی اسنیکرز

کیک اسنیکرز نوعی کیک شکلاتی کافی شاپی با روکشی از کارامل و بادام زمینی است که دستورپخت آسانی دارد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ کیک‌ها ازجمله دسرها و عصرانه‌های خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در انواع میوه‌ای، خامه‌ای، شکلاتی، پنیری و... تهیه می‌شوند که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند. کیک‌های میوه‌ای به دلیل عطر و بوی میوه‌ تازه‌ای که در آنها به کار رفته است، همیشه پر طرفدار و محبوب هستند.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه ته‌چین قیسی قجری؛ غذای مورد علاقه مظفرالدین شاه

تکلیف کیک‌های شکلاتی هم که مشخص است و کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که کیک شکلاتی را دوست نداشته باشد. کیک‌های شکلاتی بسیار متنوع هستند و با دستورهای مختلفی تهیه می‌شوند. کیک اسنیکرز نوعی کیک شکلاتی با روکشی از کارامل و مغز بادام زمینی است که یک ترکیب برنده و بسیار خوشمزه کافی شاپی است. اگر دوست دارید این کیک خاص و خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه کیک اسنیکرز شکلاتی همراه ما باشید.

مواد لازم برای پخت کیک اسنیکرز

آرد سفید شیرینی: ۲۶۰ گرم

تخم مرغ: ۴ عدد

شکر: ۲۱۰ گرم

شیر: ۹۰ گرم

روغن مایع: ۱۵۰ گرم

پودر کاکائو: ۲۰ گرم

بکینگ‌پودر: ۱۰ گرم

وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای تهیه لایه کاراملی

شکر: ۲۰۰ گرم

خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم

کره: ۵۰ گرم

بادام زمینی پوست گرفته: نصف لیوان

طرز تهیه کیک اسنیکرز

برای درست کردن این کیک خوشمزه ابتدا تخم مرغ‌ها را همراه با وانیل و شکر داخل یک کاسه مناسب بریزید و ۵ دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود. در مرحله بعد شیر و روغن مایه را اضافه کنید و سی ثانیه هم بزنید سپس همزن برقی را کنار بگذارید. آرد، بکینگ‌پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط و الک کنید، سپس کم کم به مایه کیک اضافه کنید و از یک جهت هم بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. در مرحله بعد مایه کیک را کف قالب موردنظرتان بریزید و قالب را داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده‌اید به مدت ۴۵ دقیقه قرار بدهید تا کیک بپزد.

بعد از پخت، قالب را از فر خارج کنید و اجازه بدهید از حرارت بیفتد سپس کیک را از قالب خارج کنید تا خنک شود.

برای درست کردن لایه کاراملی شکر را کف ماهی تابه بریزید و روی حرارت خیلی کم اجاق گاز قرار بدهید و بدون اینکه هم بزنید اجازه بدهید شکر کم کم آب و کاراملی شود. وقتی شکر کاملا آب شد، کره را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کارامل یکدست شود و در آخر خامه به دمای محیط رسیده را اضافه کنید و هم بزنید و چند دقیقه بعد اجاق گاز را خاموش کنید تا کارامل خنک شود. حالا بادام زمینی‌های پوست گرفته را اضافه کنید و هم بزنید تا با کارامل مخلوط شود. بعد از اینکه کیک خنک شد، کارامل را روی کیک بریزید و سرو کنید، نوش جان.

انتهای پیام/

کد خبر: 1278477

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =