آموزش شیرینی پزی /طرز تهیه دسر برفی نارگیلی لطیف و خوشمزه

دسر برفی نارگیلی نوعی دسر بسیار لطیف و خوشمزه است که از ترکیب بیسکوییت با خامه، شیرعسلی، نارگیل و... تهیه می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ دسر برفی نارگیلی نوعی دسر بسیار لطیف و گوارا است که دستور تهیه آسانی دارد. این دسر خوشمزه که از ترکیب بیسکوییت پتی‌پور با لایه‌ای از خامه، پنیر خامه‌ای، شیرعسلی و پودر نارگیل تهیه می‌شود، کهبرای پذیرایی بسیار مناسب است. اگر دوست دارید این دسر خاص و خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر برفی نارگیلی همراه ما باشید.

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه برنجک خانگی خوشمزه و ترد

دسر برفی نارگیلی نوعی دسر بسیار لطیف و گوارا است که دستور تهیه آسانی دارد. این دسر خوشمزه که از ترکیب بیسکوییت پتی‌پور با لایه‌ای از خامه، پنیر خامه‌ای، شیرعسلی و پودر نارگیل تهیه می‌شود، برای پذیرایی در شب یلدا بسیار مناسب است. اگر دوست دارید این دسر خاص و خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر برفی نارگیلی همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه دسر برفی نارگیلی
بیسکوییت پتی‌پور کاکائویی: ۲ بسته
خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
پنیر خامه‌ای ویلی: ۲۰۰ گرم
شیر عسلی: ۲ قاشق غذاخوری
شیر ولرم: ۱ لیوان
پودر نارگیل: ۱ فنجان
وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری
انار دانه شده و خلال پسته برای تزیین: به میزان لازم

طرز تهیه دسر برفی نارگیلی

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا پنیر خامه‌ای، خامه صبحانه، شیر عسلی، وانیل و پودر نارگیل را داخل یک کاسه مناسب بریزید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

حالا ظرف موردنظر سرو را آماده کنید. شیر ولرم را کنار دستتان بگذارید. بیسکوییت‌ها را یکی یکی داخل شیر گرم بزنید و بعد توی ظرف سرو کنار هم بچینید.

کمی از مایه خامه‌ای روی بیسکوییت بریزید و با قاشق پخش کنید. دوباره یک لایه بیسکوییت خیس خورده در شیر را روی لایه خامه‌ای بچینید و بقیه مواد خامه‌ای را روی بیسکوییت‌ها بریزید و با قاشق صاف کنید.

حالا روی دسر را با پودر نارگیل بپوشانید و روی دسر را با دانه‌های انار و خلال پسته تزیین کنید. بهتر است این دسر را به مدت دو تا سه ساعت داخل یخچال بگذارید، سپس سرو کنید، نوش جان.

آموزش شیرینی پزی /طرز تهیه دسر برفی نارگیلی لطیف و خوشمزه

کد خبر: 1291653

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =