نواحی صنعتی استان اردبیل آماده سرمایه‌گذاری است

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی اردبیل از آماده بودن بستر سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در نواحی صنعتی مناطق محروم و کم‌برخوردار استان خبر داد و گفت: برای رونق تولید و اشتغال، مشوق‌های لازم به سرمایه‌گذاران در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از اردبیل، اکبر کوهی، اظهار کرد: حمایت از دانش بنیان شدن، شناسایی نیازهای فناورانه واحدهای تولیدی، ارائه برنامه‌های حمایتی جذب سرمایه‌گذاران خارجی، کمک به افزایش صادرات محصولات صنعتی، اخذ مجوزهای استانداردسازی واحدهای تولیدی و حمایت‌های خوشه‌ای از واحدهای تولیدی از مشوق‌های سرمایه‌گذاری در استان است.

وی با اشاره به توسعه نواحی صنعتی در مناطق محروم استان افزود: توسعه و تملک اراضی جدید با کمک مسئولان استان و دستگاه‌های مرتبط شامل پیگیری توسعه ناحیه صنعتی نیر با مساحت ۴۷ هکتار و ایجاد شهرک‌ها و نواحی صنعتی با مساحت ۵۰ هکتار، بیله‌سوار با مساحت ۳۰ هکتار، برزند گرمی با مساحت ۳۰ هکتار و شهرک انرژی‌های خورشیدی در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل از آماده‌سازی معابر ۶۰ هکتار از فاز سوم شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل با اعتباری بالغ بر ۸۰۰ میلیارد ریال خبر داد و گفت: در شهرک صنعتی ۲ اردبیل شبکه برق ۲۰ کیلوولت و خط ۲ مداره فاز ۹۵ هکتاری شهرک شماره ۲ اردبیل با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال در دست اجراست.

کوهی همچنین در زمینه اجرای شبکه توزیع آب فاز ۶۰ هکتاری شهرک ۲ اردبیل اظهار کرد: طرح آبرسانی به ناحیه صنعتی پارس آباد،جدول‌بندی و آسفالت معابر ناحیه صنعتی پارس‌آباد، اجرای شبکه روشنایی نواحی صنعتی مشگین‌شهر و رضی، اجرای آسفالت باند رفت و معابر شهرک صنعتی اردبیل، شروع عملیات اجرایی ناحیه صنعتی اصلاندوز، اجرای شبکه توزیع آب و احداث منبع هوایی یک هزار مترمکعبی و ایستگاه پمپاژ آب فاز سوم شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل از طرح‌های در دست اجرای شرکت شهرک‌های صنعتی اردبیل است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل همچنین از واگذاری زمین به سرمایه‌گذاران با شرایط نقد و اقساط و همچنین واگذاری زمین به سرمایه‌گذاران از طریق سامانه الکترونیکی با هدف جلوگیری از ایجاد رانت و رعایت عدالت در فرآیند واگذاری زمین خبر داد.

کوهی ادامه داد: اعمال بخشودگی تا ۵۰ درصد اقساط قیمت حق بهره‌برداری زمین در مناطق کمتر توسعه یافته از جمله شهرک‌های صنعتی کوثر و گرمی و نواحی صنعتی رضی، نیر، مشگین‌شهر، هشجین، نوجه ده، روح کندی، شکرآب و پارس‌آباد از مشوق‌هایی است که به سرمایه‌گذاران در این مناطق داده می‌شود.

انتهای خبر/

کد مطلب: 1300537

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha