در جنگ رمضان پیروزی از آن ما است

استاندار لرستان در دیدار با هیئت مواکب «اخوه‌الزینب» از مجموعه عصائب اهل‌الحق عراق، ضمن قدردانی از نقش برجسته گروه‌های مقاومت در تحولات منطقه، بر اهمیت همدلی ملت‌های مسلمان تأکید کرد و پیروزی نهایی در نبرد علیه متجاوزان را قطعی دانست.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از لرستان، سید سعید شاهرخی ظهر امروز یکشنبه در دیدار با اعضای هیئت مواکب اخوه‌الزینب (س) اظهار داشت: «مردم ایران همواره قدردان مجاهدت‌های گروه‌های مقاومت به‌ویژه در عراق، لبنان و یمن هستند.» وی با تأکید بر اینکه باور به ائمه معصومین (ع) وجه مشترک و پیوند اصلی شیعیان است، افزود: مرزهای جغرافیایی در برابر این اعتقادات راسخ، موضوعاتی ثانویه محسوب می‌شوند و همین همراهی‌ها موجب تعمیق پیوند میان دو ملت همسایه شده است.

استاندار لرستان با اشاره به نقش‌آفرینی مؤثر نیروهای مقاومت عراق در مقاطع حساس، تصریح کرد: مردم فهیم ایران هرگز این همدلی و ایثارگری را فراموش نخواهند کرد. شاهرخی همچنین با تأکید بر استمرار مسیر مقاومت خاطرنشان کرد: «ما با قدرت و توکل به ذات باری‌تعالی این راه را تا نابودی متجاوزان ادامه می‌دهیم؛ چراکه تمامی شواهد و قرائن بر پیروزی جبهه حق در جنگ تحمیلی حال حاضر گواهی می‌دهند.»

گفتنی است این هیئت عراقی به مدت ۱۰ روز مهمان مردم خرم‌آباد هستند. بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، این موکب علاوه بر برپایی برنامه‌های شبانه در خیابان انقلاب و اجرای مراسم ویژه در خیابان «چهارباغ»، هر شب برنامه سرکشی و دیدار با خانواده‌های معظم شهدای «جنگ رمضان» را در دستور کار خود دارد.

خبرنگار: نگار حسینی
انتهای پیام./

کد مطلب: 1302283

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha