رسانه صهیونیست: نام نتانیاهو برای بسیاری در جهان به مثابه «شیطان» است

یک رسانه صهیونیستی در تحلیلی به بررسی افول جایگاه جهانی این رژیم و تغییر نگاه افکار عمومی جهان نسبت به آن پرداخته است.

به گزارش گروه بین الملل ایسکانیوز، شبکه ۱۲ رژیم اسرائیل اعلام کرد: نام "نتانیاهو" برای بسیاری از مردم در سراسر جهان، به مثابه یک "شیطان" شده است.

این شبکه افزود: دشوار است که متوجه چرخش و دگرگونی موضع ایتالیا علیه "اسرائیل" نشد؛ اسرائیلی که از نظر "جایگاه" در وضعیت سقوط آزاد قرار دارد.

شبکه ۱۲ رژیم تل آویو افزود: "اسرائیل" نه تنها در راهروهای سیاست‌های کلان، بلکه در پیشگاه افکار عمومی و نهادهای "جامعه مدنی" جهان نیز در حال یک تنزل شدید است.

این گزارش چند روز پس از آن صورت می گیرد که نتایج نظرسنجی در سرزمین های اشغالی نیز از کاهش مقبولیت نتانیاهو برای نخست وزیری در کابینه آینده این رژیم حکایت داشت.

کد مطلب: 1304269

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha