وضعیت جاده‌ها / انسداد جاده چالوس لغو شد

رئیس پلیس راه البرز از به تعویق افتادن انسداد محور کرج - چالوس خبر داد که قرار بود امروز اجرا شود.

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ سرهنگ پیمان کرمی رئیس پلیس راه البرز اظهار کرد: آغاز انسداد مقطعی جاده کرج - چالوس در محدوده این استان به دلیل اجرای عملیات عمرانی از فردا دوشنبه ۲۸ اردیبهشت آغاز می شود.

وی اضافه کرد: این انسداد به منظور اجرای عملیات نصب توری سنگی در حدفاصل رستوران عسل کوچ تا تونل شماره چهارم محور کرج - کندوان انجام می‌شود.

کرمی افزود: عملیات عمرانی از روز دوشنبه تا چهارشنبه ۲۸ الی ۳۰ اردیبهشت ماه جاری از ساعت ۹ صبح تا ۱۴ اجرا خواهد شد و در این مدت تردد در این محدوده امکان‌پذیر نیست.

رئیس پلیس راه البرز بیان کرد: در طول اجرای عملیات عمرانی، مسیر جایگزین برای تردد خودروها آزادراه تهران – شمال در نظر گرفته شده است.

کرمی از رانندگان خواست، ضمن توجه به علائم و هشدارهای ایمنی در مسیرهای جایگزین، با صبر و حوصله رانندگی کنند.

وی همچنین تاکید کرد: اجرای این طرح با هدف افزایش ایمنی جاده و جلوگیری از ریزش سنگ در محور کرج – چالوس انجام می‌شود.

کرمی از رانندگان خواست پیش از حرکت از وضعیت ترافیکی و محدودیت‌های تردد در این محور مطلع شوند.

کد مطلب: 1306135

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha